Tjo!

Tisdagkväll, vilket i stort sett innebär helg ju! I alla fall i min värld ;) Hehe.
Dagen har spenderats i skolan och sedan på Musikskolan. När jag väl kom hem och skulle ut och springa var det FEMTON minus... Inte okej! Men men, det är inte mycket att deppa ihop för utan jag traskade bort till mormor och morfar och körde ett saftigt träningspass på deras motionscykel istället. En halvtimmes trampande plus 10 st 70/20 och 10 st 15/15 bjöd det på. Oj vad jobbigt det var och ojoj vad jag svettades. Hehe :) Lär bli fler såna pass i vinter om temperaturen fortsätter bråka.

Nu ska jag strax bänka mig framför Tv:n och se på House. Yay :D
Imorgon blir det träning, skola och sedan julkonsert på Djäkneskolan. 18.00 - be there!
Pusshej
Potatismalin 
Tjenare!

Måndagen gjord, najs!
Nu sitter jag här och firar med en kopp te (blev beroende av det i England hehe). Idag har jag varit i skolan och sen är det bara hem och äta & träna. Det var så kallt att klubbträningen var inställd men då gav jag och Louise oss ut på ett pass skidor istället. Tre varv på elljusspåret blev det till slut och lär ha träningsvärk lite här och där imorgon om jag känner min kropp rätt ;)

En bild från förra vintern när vi stilade oss på skidor ;)


Nu ska jag se om jag kan få in bilderna från England på facebook och sedan blir det sängen. Är rätt trött för satt uppe och idiotpluggade igår eftersom jag hade fått för mig att våran engelska bok skulle vara utläst till på onsdag. Så jag läste ca 100 sidor igår kväll i ren panik och så fick jag reda idag på att det var till NÄSTA onsdag. Suck, ibland blir man trött på sig själv. I alla fall om man heter Malin Strand.

Pusshej
Potatismalin
Hello!

Japp, nu är jag tillbaka :) Eller jag kom hem i fredags kväll men igår hade jag fullt upp med att träna, packa upp och sedan ha en underbar eftermiddag/kväll med Jossan och Louise :) Tack för det!

Min vecka i England har varit så underbar att det egentligen inte går att beskriva med ord. Och skulle jag skriva om den ordentligt här så skulle det nog bli en halv bok. Så jag nöjer mig med att berätta att det var helt underbart och att den resan kort och gott har förändrat hela mitt liv - jag är inte samma person nu som jag var när jag åkte. Hinner inte berätta vad vi har gjort nu men det kanske kommer ;)

Hela gänget (engelska och svenska). Laddar upp mer bilder ikväll och på facebook ;)


Nu ska jag skynda mig till stan och titta på Tomteparaden. Skriver senare.
Pusshej
Potatismalin