Godmorgon!

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen efter 10 underbara dagar i Palafrugell i Spanien! Blev verkligen ett toppenläger på alla sätt! :) Framförallt massor av bra träning, 16 pass, rekord både i mängd (kilometer & timmar) och på intervalltider. Så glad och nöjd med mig själv att jag fixade allt! I sommar ska det gå fort!

Sen var även allt annat toppen. Bra väder nästan hela tiden, trevligt sällskap, bästa roomien Emilia, god mat (speciellt frukost), roliga aktiviteter på kvällarna, fina omgivningar och två bra utlyfter. På vilodagen i torsdags blev det en heldag i Barcelona för shopping och sightseeing. Häftigt att ha varit där! Och i lördags drog vi iväg ett litet gäng och bilade över till Frankrike (tog bara 1 timme till gränsen, och sen ca 1,5 till destinationen) och åkte till Font Remou där vi testade att springa på höghöjd. Körde en lätt distans på 1500 m höjd, var faktiskt inte så stor skillnad mer än att det var lite tyngre att andas. Men som sagt var det bara lätt distans, så fort man fick upp pulsen (typ gick i en trappa) blev man helt slut! Haha lite kul faktiskt. 

Har inte så jättemånga bilder än, för all delning är inte klar. Men kan börja med lite mobilbilder så länge så kommer de andra efter hand :)


























Blev visst en del bilder ändå. Erkänn att ni är avundsjuka nu? ;) Kom i alla fall till Göteborg igen vid halv tre natten till tisdag. Sen var det upp och hoppa igen några (läs 4) timmar senare för heldagar på universitetet både tisdag och onsdag. Idag är det dags igen, slutar dock 12 så det är najs i alla fall :)

Ha en bra dag!
KRAM

Kommentera

Publiceras ej