Halloj!

Efter att jobbat sex dagar i rad har jag nu en liten välbehövlig 3 dagars-långhelg fram tills på tisdag, då det är dags för sex nya arbetsdagar. Veckan har varit helt okej i alla fall, och jag haft flera mysiga fikaeftermiddagar och även många bra träningspass. 

Igår så åkte jag till Göteborg för att först på förmiddagen göra ett träningspass med gruppen. Körde 10x400 m och det gick GRYMT! Förmodligen var det ett av mina bästa banpass någonsin :) Så himla glad (och trött efteråt). Sen åkte jag vidare in till stan och mötte upp resten av familjen och vi åkte till Liseberg där resten av dagen spenderades. Det var väldigt dåligt väder, men i övrigt en väldigt mysig eftermiddag. Åt god mat, åkte Helix, Balder och Colorado samt införskaffade sjukt snygga ponchos!Godmorgon!

Har tänkt flera dagar att jag skulle skriva några rader, så vad passar bättre än att göra det klockan 6 måndag morgon? Ny vecka och nya tag liksom! Är på bussen, snart framme på jobbet för min femte vecka. I fredags var det med andra ord halvvägs! Det firades, dels med att vi beställde mat från en pizzeria på lunchen (egentligen för att fira de som gick på semester, men man får väl fira det man kan) och sedan med en riktig myskväll med Anna. Vi har nämligen varit själva hemma några dagar när mamma och pappa varit i Danmark. Mycket trevligt och Anna har skämt bort mig med att laga god mat :) Så det har varit en bra vecka, en av de roligaste sakerna var att jag spenderade några timmar över en fika i solen på Rådhuset med Mikaela i tisdags för att prata ikapp lite. Alltid lika kul när hon är hemma :)

Annars var förra veckan ganska tuff; jobbade alla dagar utom lördag och så en hel del hård träning och dubbelpass på det. När jag var ledig körde jag ett riktigt tufft banpass med 1000-800-600-400-200 m i princip max-fart. Att jag hade mjölksyra är en underdrift... Var helt snurrig efteråt. Älskar sådana pass!! I alla fall efteråt, innan är det lite hatkärlek ;)

En bild från våran tacos/Wii/mys-kväll i fredags :) Världens bästa syster! (och det är tydligen tecknet för hårdrock hon gör om någon mer än jag undrar). Tjenare!

Ny vecka, nya tag då! Har haft en väldigt bra helg så det ska nog gå bra att ladda om :) 

I fredags var vi och åt på Canton hela familjen för att fira att pappa fått semester. Det var najs! Sedan i lördags var jag, mamma och pappa på en dagsutflykt till Varberg. Hade inte varit där på två år (jämfört med när jag var liten och var där flera veckor varje sommar). Lika fint och mysigt som vanligt :) Sprang även Varbergsloppet. Öppnade lite väl hårt, hade inte riktigt benen på min sida och fick dessutom ont i magen så det blev väl inget kanonlopp direkt... Men hade ungefär samma tid som för två år sedan (då jag var jättenöjd), blev sexa individuellt och vi vann lagtävlingen så helt bortkastat var det ju inte! ;)

Igår toppades det hela med att på kvällen spela tennis med Jossan & Louise. Det gick faktiskt riktigt bra, även om en viss fd-tennisspelare var i en klass för sig... Men det var en grymt kul och mysig timme!

Kommer kanske fler bilder, men här är några så länge.