Hejsansvejsan :)

Sorry att det gått ett tag men jag har liksom varit lite upptagen. För jag har varit i Finland :) Det var verkligen en helt otrolig helg, går inte beskriva med ord på en blogg. Vi hade så kul och det hände så mycket och det var så häftigt att jag knappt visste om jag drömde eller inte ett tag. En kul sak som hände var att jag och Amanda sprang vilse på fredagskvällen. Eller ja, det var ju inte så jättekul då men nu efteråt kan man skratta åt det. Vi skulle ut och jogga i ca femton minuter men var ute i över en timma och femton minuter. Vi frågade hur många personer som helst efter vägen och en kille tyckte så synd om oss att han ville ge oss pengar till tunnelbana. Haha :P

Mitt tävlande gick dock inte så bra. De andra var alldeles för snabba för min nuvarande form så jag orkade bara hänga på lite mer än en kilometer och sen när man väl börjar tappa, då kan jag lova att man tappar... De sista varven var väl typ joggfart eller något... Men ja, jag kom i mål och tiden spelar ju ingen roll faktiskt det är ju bara placeringen som räknas. Hur som helst, helgen var helt magisk. Tack alla som gjorde den till det :)

Foton finns på facebook, länk
http://www.facebook.com/album.php?aid=2076421&id=1407525254&l=04501223c0 :) Spana in den!

Men här är ett smakprov:

Maskotarna tar ett dopp i vattengraven ;)


Amanda innan våran "korta" kvällsjogg


Tova i sitt grymma hinderlopp, hon sprang på 4.58... Galet bra :D <3


Innan 3000 m starten :)


Hmm, idag har inget särskilt hänt. Hade min första Naturkunskapslektion och hjälp vilket tempo det var. Tre kapitel på en timme (!), haha min hjärna var ju typ nära att explodera av all ny kunskap. Men kul var det :) Kommer väl drömma om atomer och röntgenstrålning och allt vad det var. Sen har jag inte kunnat träna ordentligt eftersom jag har ont i mitt ben :/ Men har fått lite övningar och sånt så det är nog snart borta hoppas jag. Blir lite alternativträning nu i veckan så hoppas jag kunna köra på nästa vecka sen :)

Ha det bra!
Potatismalin