Tjo!

Jaha. Nu sitter jag här hemma igen efter en trevlig helg i Linköping! :) Tyvärr blev den inte riktigt så trevlig som jag hade hoppats på då dagens tävlingsresultat inte levde upp till mina mål. Visst är det helt okej att bli sexa i Sverige MEN det är inte vad jag vill... Med tanke på all träning jag lagt ner det senaste så känns det surt att inte prestera när det gäller. Men det kommer ju som tur är fler tävlingar och då ska jag få ut allt!!!!! :)

Annars har dagen varit lång och bra. Uppe tidigt när alla andra fortfarande sov för att äta hotellfrukost i min ensamhet. Haha udda känsla ;) Men som tur var så kom det ner några sen. Sedan var jag på tävlingen hela dagen innan vi åkte hem. Hemresan var ett äventyr i sig men hem kom vi. Skönt!

Inte så många bilder från idag, men här är en bild från igår på en grym person som tog två guld i överlägsen stil: Isabellah Andersson! GRYM! :)Nu är jag trött! Ska packa upp väskan, kanske plugga lite om jag orkar och sen sooooooova. Imorgon ska jag ha en lugn förmiddag innan det bär av för att fira Valborg med massa härliga personer. Ska sova i någon sommarstuga någonstans också, ingen aning riktigt vart men det kommer bli trevligt. Uppdatering följer på tisdag ;)

Puss och kram!