Godkväll!
 
Då var det fredag igen och jag sitter här hemma i Skara och har precis (eller ja, det var någon timme sedan nu...) ätit tacos med Anna :) Skönt att vara hemma igen! Planerar att åka hem de flesta helgerna framöver, då det inte är några tävlingar och så i alla fall.
 
Igår var det i alla fall då dags för första introduktionen till universitetet! Begav mig på morgonen till Bjurgårdens konferenscentrum där det var lite information och underhållning mellan 10-12 ungefär (med andra ord inte så länge). Fick massa saker och kataloger m.m. så det var bra att få lite mer koll! Plus att Pontus från min gamla klass var där så jag fick sällskap, skönt :) Sen åkte jag tillbaka till rummet, gjorde lunch och bara chillade fram till kvällen då det var dags för lite klubbtävling på 800 m. Det gick dock inget bra alls, var seg i kroppen och hade svårt att tagga till. Antar att det senaste dygnets händelser med flytt och skolstart tog ut sin rätt... ;) I alla fall var det en trevlig kväll!
 
Idag var det upp och hoppa tidigt för redan klockan 8 började introduktionsdag 2, på Pedagogen där själva utbildningen är. Fick lite mer detaljerad information om programmet och börja lära känna de andra i klassen :) Allt var frid och fröjd tills vi fick veta att vi skulle läsa massa sidor över helgen till på måndag, i böcker som jag inte har! PANIK. Trodde vi skulle fixa böcker nästa vecka tillsammans typ. (Välkommen till verkligheten Malin...). Så istället för att sedan åka tillbaka till rummet för att äta en lugn och skön lunch och sedan ta ett tidigt tåg hem blev det istället att åka till rummet, kasta i mig en halvfärdig lunch, rafsa ihop alla saker ner i resväskan och sedan åka och leta reda på Studentbokhandeln. Efter nästan en timmes letande där, och en hel del hjälp, har jag i alla fall fått tag på tre av de fyra böcker jag behöver och beställt den fjärde så att jag får den nästa vecka. Tur! Hann inte med det tåget jag tänkt, men ett annat som också funkade bra så jag var hemma vid 18 - helt okej det med. Dock fortsatte min otur med att jag spillde ut min kaffe över hela mig på tåget, men det är en annan historia som jag inte ens orkar tänka tillbaka på! I alla fall luktar mina byxor (som jag som tur är kan tvätta), min resväska, mitt mobilskal och diverse andra ägodelar numera kaffe. BRA MALIN.
 
Väl hemma var det bara att byta om och sticka ut och träna direkt. Skönt att rensa tankarna efter en sån här stressdag. Ett distanspass med styrka senare blev det som sagt tacosmys. Nu blir det sängen!
 
KRAM!
 
(Har ingen bild idag, lovar bilder i helgen!)