Godkväll!

Är just nu på tåget hem, har med andra ord redan tagit helg! Skönt! :) Anledningen är att vi hade tenta idag - på allt vi gjort i naturkunskapen så det var en stor tenta. Satt i fyra timmar (av maximalt fem) så är lite mosig i hjärnan nu, men det gick bra tror jag. Kändes som att jag hade koll på det mesta. Men mycket är ju bedömningsfrågor så får invänta och se vad poängen blir. Efter tentan blev det ett svettigt tröskelpass på löpband och sedan lyftning i FIH. 

Annars så har det varit en fin vecka. Mycket plugg såklart men även besök av Anna! :) Hon kom i måndagskväll och lagade middag åt mig efter träningen, snacka om lyxigt. I tisdags hade vi en mysig lunch/shoppingdag på stan och igår åt vi frukost på Espresso house innan hon åkte hem. Sådär mysigt som vi alltid har, är så glad att jag har en sådan fin syster. Vi kompletterar varandra väldigt bra på alla sätt. Finns ingen som jag kan vara mig själv med lika bra som henne!







Syns inte så bra men sista bilden är i alla fall en sneak-a-peak på vad jag inhandlade i tisdags. Köpte en kavaj (har velat ha ett tag och nu blev det av) plus ett ugglehalsband och nya örhängen. Kommer väl bättre bild en annan gång. Nu ska jag äta upp mitt naturgodis jag inte åt under tentan och chilla. 

Puss!