Halloj!
 
Det är fredag och jag är på väg hemåt för lite långhelg, inte varit hemma på ett par veckor nu så det blir skönt. Planen är i alla fall att sova två nätter i Skara innan det bär av till Mariestad och sedan tillbaka till Göteborg igen på måndag. Känner att jag befinner mig på alla möjliga platser för tillfället, men så länge jag har läget under kontroll tycker jag bara det är kul!
 
Det gick ju inte så bra med min påsklovs-uppdatering men hur som helst blev lovet riktigt bra! Jag gjorde inget särskilt utan passade på att ta det lite lugnt, fokusera på bra träning och träffa lite kompisar. Bland annat blev det en lyxfrulle på Nockes med bästa Jossan och Olivia, en trevlig prata-ikapp-lunch med fina Emilia och så var jag + Anton på lite påskfika hos Jennica, Marcus och Jasmine.
 
I helgen som gick var Anton hos mig i Göteborg istället. Vi var bland annat på öppningen av Liseberg. Vi hängde bokstavligen på låset, det var lite kul ;) Så vi ägnade lördagen åt att strosa runt där - vi var på det nya Klubbland, åkte Lisebergshjulet, åt god mat och drack kaffe. Perfekt häng med andra ord.