... det är dagarna du minns!"
Tjolahopp!

Inte mycket intressant att komma med idag.
Dagen började kanon med en timmes extra sömn, ingen dålig idé med vintertid alltså! Fast jo, mörkare kvällar är onödigt! Men sova längre är tummen upp!

Sen blev det att sälja GP, gå en superknepig tipspromenad, träning och en sväng hos farmor. Träningen var riktigt jobbig: 600-500-400-300-200-100-400-300-200-100 m, pust! Men såna träningar är alltid sköna efteråt ;)

Nu har jag lyckats bli riktigt trött igen i alla fall så ska väl snart lägga mig och tagga för en vecka som jag känner kommer bli sjukt bra på alla sätt! Höstlov ju :D

Pusshej
Potatismalin

... och just det, bilden är från Götalands -07, en bra dag i mitt liv!
Godkväll!

Lördagkväll = najs! :D
Min fredagskväll igår var också najs. Spökvandringen var mysig med trevligt folk. Dock var den kanske inte så  läskig i år men den var riktigt välgjord med en bra story! Det läskigaste var nästan att se på när Louise skjutsade Karl till bussen efteråt haha! :P

Idag började jag med att sova läääänge. Gilla :) Sen var jag, mamma & Anna och fikade med Paula och Hedda på Nockes. Det var riktigt gott och mysigt! :) Bra start på lovet sådär. Sen hjälpte jag Anna med att dela ut reklamen. Nu ikväll var jag och Louise ute på ett långpass på cykel. Det där med att cykla är väl inte riktigt min grej men det gick riktigt bra :) Ut till Vallehemmet och tillbaka cyklade vi, hem över Sommarland, och det tog ca 60 minuter plus lite uppvärmning och nercykling (haha kul ord). Lär ha träningsvärk imorgon!

Några foton från idag (tagna med iPhonen)

Mitt fika... Mmmmm.... ;)


Hedda med sin enoooorma chokladboll haha :)


Anna in action med reklamen!


Nu ska jag njuta av kvällen och se om det finns något skoj på tv :)
Måste bara tillägga att det är dåligt att man inte kan blogga från iPhonen... Eller kan man det? Jag har inte lyckats iaf :(
Ha det bra!
Potatismalin
Hellu!

Det är fredag och det är höstlooov :D Yeah, wonderful!
Jag sitter här och taggar spökvandring, jag är riktigt nervös faktiskt haha. Men, det hör till att gå på den om man bor i Skara ju :) Runt elva ska jag möta massa folk och sen kör vi...! Haha :)Känner att jag bloggat dåligt i veckan så kör en snabb sammanfattning av min vecka:
* Typ 95 % av min vecka har jag grejat med min iPhone jag fick i tisdags, haha xD
* Jag har naturligtvis tränat några härliga pass, mest styrka eftersom detta var en lätt träningsvecka men ändå :)
* I onsdagskväll var jag, Jossan och Louise på MoP:s Melodifestival på Rosers. Riktigt trevligt och sjukt bra låtar/artister! Och de som vann var grymma!! :)
* Jag har lirat en del saxofon, najs.

Ja typ det intressanta haha xD Kanske finns en anledning till att jag inte bloggat? Hmmm... :P

Men nu är det i alla fall dags för höstlov!!! :D Känner på mig att det blir en grymmmm vecka! Har en hel del på programmet; massa träning, shopping med Malin & Emilia, en resa till Emelie, en dag med Åsa m.m.m.m. ;) Men det återkommer jag till!

Nu ska jag gå och förbereda mig för kvällen (mest mentalt haha) :)
Ha ett galet bra lov!
Potatismalin