Halloj!
 
Hoppas allt är bra med er som läser :) Med mig är det kanon, dock är jag rätt så trött så ska snart sova. Kombinationen mindre sömn än vanligt + VFU + massa träning är kanske inte den bästa (i alla fall inte ur pigghetssyn). Men det är det såå värt! Det är så roligt på praktiken, tiden verkligen springer iväg och jag lär mig hur mycket som helst! Visst är det jobbigt också, men det glömmer man liksom bort och inser inte förrän efteråt :)
 
Glömde ju berätta vad som hände i söndags. Då tog nämligen jag, mamma och pappa en dagstur till Ullared! :) När vi kom fram så stack jag ut på ett långpass, 90 minuter i Ullareds djupa skogar satt fint det ;) Alltid roligt att springa någonstans man inte varit förut om inte annat. Sen mötte jag upp mamma och pappa inne på Ge-Kås. Så ägnades resten av dagen åt shopping och lunch innan vi begav oss hemåt igen. En väldigt trevlig dag blev det! Köpte inte så mycket men hittade lite småsaker i alla fall, bland annat en ny resväska så nu slipper jag min gamla trasiga! :)
 
 
 
Det var allt för mig just nu, dags att diska och sova! Imorgon ska jag upp extra tidigt (läs: jättetidigt) för att köra ett morgonpass. Har i alla fall kommit på den briljanta idén att äta frukost på pendeltåget för att tjäna in några minuter. Men ändå blir det en tidig morgon, så bäst att ladda med sömn!
 
KRAM
 
 
 
 
Tjo!
 
Sitter i bilen (mer om det senare) och tänkte jag kunde slänga in ett inlägg :) Sedan sist har det hänt en del. I fredags började jag nämligen en ny VFU-period! Så himla härligt att vara tillbaka hos alla härliga barn!! :) Ser redan fram mot morgondagen. Dock är det rätt mycket vi ska göra när vi är ute, uppgifter åt höger och vänster, men det ska nog lösa sig med det också. Just nu är det bara så kul att vara tillbaka!
När jag slutat i fredags åkte jag direkt hem till Skara. På kvällen var jag och Anna på bio, The hunger games. Den var riktigt bra! Trots att jag läst boken satt jag på nålar och tyckte den var hur grym som helst! :D Längtar till nästa del redan! Så bra! 
 
Och på tal om bra, igår eftermiddag/kväll träffade jag Louise, äntligen var vi hemma samtidigt!!! Vi konstaterade att det var 4 månader sedan sist, fast det känns det ändå inte som eftersom vi Skypar så ofta det går. Vi hade en riktigt myskväll som bland annat innehöll "Sex and the city"-filmen. Betydligt bättre än jag hade väntat mig! Framförallt var den riktigt rolig. 
 
Så ja, där har ni väl inläggets alla filmtips antar jag ;) 
 


Godkväll!
 
Ja, den här dagen började kanske inte sådär jättebra. Eller ja, egentligen gjorde den det, fast alldeles för tidigt. Grejen var den att vi skulle ha två föreläsningar idag, en 9-12 och en 13-16. Så för att hinna med att träna innan (rörlighet och styrka) gick jag upp halv sju. Efter det åt jag frukost och stressade iväg till universitetet. Där väntade vi... Och väntade... Och väntade... Föreläsaren till den första föreläsningen dök nämligen inte upp (det hade blivit något fel). Så ja, istället fick vi en halvtimmes snabb genomgång av kursansvarig och världens håltimmar...
 
Nu blev det väldigt trevligt ändå, för vi gick iväg till Nordstan och tittade lite och sen blev det en lång lunch på det :) Men ändå. Sjukt irriterande att jag inte behövt gå upp så tidigt. Den andra föreläsningen var i alla fall väldigt bra! Och sen åkte jag till Skatås och tränade ett bra tröskelpass med gruppen :) Nu ska jag snart sova, för imorgon börjar den andra VFU-kursen!! Dock är det introduktion på universitet imorgon, men efter det ska jag ut och prata lite med min LLU. Och på fredag börjar allvaret! :D Ska bli kul, och lite pirrigt!
 
PUSS & KRAM
 
P.S Ber om ursäkt för ett tråkigt bildlöst inlägg... Men har verkligen ingen bild som passar in...