Godmorgon!

Ska skriva mer snart tänkte jag, det är dock lite mycket just nu - till exempel opponering på examensarbetet om ungefär en timme! I alla fall, lördagen var helt magisk. Och SkLT sammanfattade det väldigt bra, så håll till godo:
Godmorgon!

Idag är dagen här; idag är det äntligen dags för Göteborgsvarvet! :) Jag går in lite med inställningen att jag inte har något att förlora och ser fram mot en rolig dag! (Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte är pirrigt, vaknade ca två timmar innan klockan...). 

Lite hybris också när SkLT gjorde ett stort reportage om mig och en webbintervju i veckan. Se länk här: http://www.skaraborgslanstidning.se/article/malin-vill-bli-bast-i-langa-loppet/

Fina foton från Stefan Albertsson också :)

I övrigt sedan jag skrev sist hade jag en fin helg hemma där jag bland annat äntligen kunde hälsa på hemma hos Jossan och Mattias :) Sedan i veckan har första versionen av examensarbetet lämnats in (!) så nu är det bara en opponering och muntlig presentation kvar. Galet. Har även jobbat tre dagar på tre olika skolor (bland annat en förskola) tränat lite lätta pass och varit hemma hos Emilia och Daniel för att äta lyxig torsdagsmiddag i form av tacogratäng. Igår på kvällen kom Anna hit och stannar hela helgen, så uppladdningen är det med andra ord inga fel på!

Hörs efter loppet, håll tummarna klockan 13.00!
Hej!

Händer mycket spännande just nu. Mycket jobb, arbetsintervjuer, framtidsplaner, löpning, plugg och annat som tar upp mina dagar. Tänkte inte skriva så mycket mer om det just nu, men några rader om löpningen skadad väl aldrig. 

I lördags sprang jag nämligen nytt PB på milen med 36.44 på Mariestads stadslopp! Riktigt nöjd, bra besked. Framförallt eftersom jag tränat hårt dagarna innan. Och igårkväll var jag som traditionen sig bör med Istrum och sprang Rankåsstafetten :) Blev hela 7 (!) varv för min del, riktigt tuff kväll med andra ord. Men, jag slog PB på första sträckan och blev dessutom totalseger på den så det var riktigt najs! Nu är det fullt fokus mot Varvet. 8 dagar kvar. 

Carpe diem!