Hejsvejs!

Ja, hela denna veckan är ju som sagt lite spårad. Lever inte direkt i nuet så att säga :) Men just nu befinner jag mig i alla fall hemma hos momor & morfar, så mycket vet jag haha. Skoldagen har varit bra, mellan 07.30 - 14.05 så ganska kort dag. Har även hunnit med massa olika ärenden inför helgen (hämtat tågbiljett, lämnat in ledighetslapp, fixat hemresan osv) så det känns bra. Allt känns bra just nu. Yes :)
-

Kom på att jag inte skrivit så mycket om helgen direkt. Hur som helst - den var grym! Vi bodde på världens mysigaste camping :) Fast där var vi ju inte så jättemycket, det mesta av dagarna var vi ju på friidrottsarenan! På fredagen sprang jag ju då 2000 m hinder. Det var grymt blåsigt men jag lyckades ändå kämpa mig runt på 7.32 och det gav mig en silvermedalj! Tjohej :) Sen på lördagen sprang jag 1500 m. Det gick riktigt dåligt... Eller ja, det gick jättelångsamt i början och sen låg jag för långt bak när täten stack. Så jag tog mig bara imål, på 5.01 och en sjundeplats. Var dock inte jättetrött för sparade mig lite för söndagen. Då var det nämligen 3000 m :) Även där gick det långsamt första varven och sen skruvades farten upp rejält. Jag kämpade på och kom imål som femma på 10.41 :) Även om jag vet att jag kan mer är jag nöjd, det var ju ändå tredje loppet på tre dagar ;)

Här får jag min medalj efter hinderloppet :)


Sådär, nu har ni (som bryr er) fått information om min helg ;) Ni andra har väl bara fått trötta ögon. Hehe. Har fått lite kort av Louise från helgen som jag har hemma så kan slänga in några senare idag eller imorgon :) Nu ska jag i alla fall snart ta mig hemmåt för att sticka ut på ett träningspass. Dags att kötta de sista intervallerna innan helgen! Sedan ska jag börja packa. Kan ju ta en stund för mig om man säger så...

Ha en fin onsdagseftermiddag/kväll!


Hej hej!


Okej, håll i er nu...
-
-

JAG SKA VARA MED PÅ NORDISKA JUNIORLANDSKAMPEN I HELGEN!!! :) :) :)
-
-

Helt. Och. Hållet. Galet.
-
-

Trots min teknik i vattengravarna ;)
(Notera bara att det här är slutvarvet, i början ser det väl lite bättre ut iaf...)


Japp, nu vet ni orsaken till min lycka. På fredag bär det av mot Köpenhamn med juniorlandslaget och sedan på söndag är det dags att köra 2000 m hinder. Tänk, bo på hotell och leva friidrott en hel helg. NAJS :)

Dagen idag har dock inte varit riktigt lika toppen. Allt har krånglat ungefär. Skulle få ut min dator men det blev inget med det, och sedan hade jag huvudvärk och allt var bara jobbigt! Men var bara tänka på helgen så blev det bättre :) Sedan efter skolan har jag klippt gräs och bokat tågbiljetter osv.

Som sagt, galet.

Pusshej!
Tjosan!

Just nu är jag sjukt lycklig. Kan tyvärr inte berätta varför riktigt än. Men imorgon ska ni få veta, det lovar jag :) Dagen har på grund av detta varit helt upp-och-ner. Vet knappt vad jag gjort, haha. Jodå, jag har varit i skolan mellan 08.00-16.00 & sen varit hos mormor och morfar en sväng plus varit ute och joggat lite.
-

Prisutdelningen i fredags :)


Måste berätta vad som hände igår när vi åkte hem... Våran bil gck sönder! Lite utanför Kungsbacka dog all el. Så vi fick ringa en bärgningsbil som körde oss till en mack där vi kunde få en hyrbil så länge. Vilket äventyr! Inte alla som suttit i en bil på flaket på en bärgningsbil ;) Hem kom vi iallafall, men våran kära bil är kvar i Kungsbacka på verkstaden.
-

Nu däremot ska jag kolla på sammandragen från VM.
Vi hörs imorgon, förbered er på ett glatt inlägg då ;)

PUSS OCH KRAM!