Godkväll!
 
Tänkte att jag skulle uppdatera lite kort angående det jag skrev om sist. Våren kom ju nämligen inte så det blev ingen tävling den helgen... Däremot nu i helgen som var sprang jag Vårtävlingarna 15,5 km (två varv på Skatås-åttan)! Jag skrev en lopprapport på vår gemensamma blogg (https://nouw.com/athleticslife) men kortfattat kan jag ju meddela att det gick riktigt bra! :)
 
Jag sprang ca 20 sekunder än ifjol och spurtade in på 57.58, riktigt skönt besked så här i slutskedet av grundträningen. Ett par veckor till av hårt slit, ett träningsläger på det och ett par lopp till ska det nog bli riktigt bra det här hoppas jag!
 
 
Godkväll!
 
Så vad händer och fötter? Veckorna rullar på i en rasande fart och det är som vanligt mest jobb och träning som tar upp mina dagar. Precis som det ska vara med andra ord. Eftersom jag inte tävlade inomhus blev grundträningen lång och utan någon stress alls vilket känns skönt. Nu börjar dock tävlingssuget infinna sig på allvar - passande då att det är en del tävlingar inplanerade framöver! Förhoppningsvis med start redan nu i helgen om vädret sköter sig. Mer angående det kommer. 
 
I övrigt har jag gjort en del kul "småsaker" det senaste också. Bland annat träffat nyaste tillskottet Luna, varit på mellomys hos lilla familjen Hermansson, hängt i Mariestad, haft Anna på besök och varit på en fantastiskt trevlig 25 års/inflyttnings-middag hos Emilia.  
 
Foto från ett kyligt långpass i Mariestad. Nu vill jag ha vår!