Hej!
 
Då gör vi ett nytt försök. Som sagt samarbetar inte min app riktigt med mig så därav dålig uppdatering... Och så har jag varit lite seg och haft fullt upp. Jobbet rullar på i alla fall, det är långa, intensiva dagar men det är så kul. Övrig tid ägnas åt träning, träning och träning. Det har gått riktigt bra så det är också kul :) Idag har jag avklarat två löppass på totalt 23 km, imorgon blir det två nya. Älskar grundträning!
 
I helgen som gick var jag en snabb sväng i Stockholm och sprang Lidingöloppet 15 km, något som tyvärr inte var lika kul... Hade ingen bra dag alls och fick slita hela sista milen. Så med tanke på det var en sjundeplats och 58.22 ändå okej, för det kunde lika gärna blivit total pannkaka av allt. Har analyserat loppet och gått vidare, vet vad jag gjorde fel (framförallt innan, uppladdningen blev inget bra alls) så är inget att haka upp sig på. Jag vet att jag är bättre än det. Det blev som tur var en bra helg ändå eftersom jag hann klämma in både en middag i Stockholm med fina Mikaela och sedan en tidig födelsedagsmiddag i Skövde med Jossan! Och hotellfrukost blev det också.  
 
 
 
 
Tjo!
 
Min app samarbetar inte alls. Bilden är i alla fall från Rådalunken där jag vann 10 km för ca två veckor sedan :) Och snyggingen till höger kom tvåa i herrklassen. En bättre lördag helt enkelt!
 
 
Godkväll! 

En ganska tuff vecka går mot sitt slut. Veckan har bjudit på bland annat mitt livs första föräldramöte (rätt nervöst innan kan jag ju meddela), halsont och filande på den där jäkla uppsatsen. Men även roligare saker som en fika med saknade Emelie och massa roliga lektioner :) Dessutom blev jag frisk fort från bacillerna, förutom att jag låter lite som en kråka är jag back on track nu. 

Förra helgen var dessutom helt fantastisk. Lördagen spenderades hos Anton i Mariestad där vi var på utställningen  "Speed art design", perfekt uppladdning inför söndagen då vi var i Huskvarna och sprang trail! John Bauer trail run, favorit i repris från ifjol för min del ;) Allt gick bra förutom slalombacken (hehe, kröp typ upp), men den till trots lyckades jag vinna, slå pers på banan med 4 minuter och även kamma hem bergspriset. Dessutom spurtade jag ner Anton så mission completed ;)