Hejsvejs!

Åh. Nu börjar det kännas att det där mer körkort är på riktigt, kolla bara vad jag fick hem i brevlådan idag! :')Därför har jag ägnat min eftermiddag åt att sitta hemma hos mormor & morfar och skumma igenom den till en kopp kaffe. Kanske inte det mest idealiska med tanke på att det är typ 30 grader ute (?!) men jag orkar verkligen inte befinna mig ute i solgasset mer än nödvändigt just nu, soleksem och solstingeling here I come!
Men det är verkligen underbart att det är varmt och skönt, hoppas det hänger i nu! Allt blir så mycket enklare och roligare :) Och på idrotten idag var vi ute - gilla!

NU däremot ska jag strax bege mig för att möta upp två fina tjejer och gå på någon välgörenhetgrejs på Katedral. Vet inte riktigt vad det är så är bättre jag uttalar mig om det efteråt. Mysigt lär det bli iaf :)

Puss!


p.s, Rubriken är ett internt skämt oss Istrumare mellan. Höhö!

Min topp 5 för dagen :)

Detta lyssnar jag på idag!


5.
På en hedrande femteplats är låten Jason Mraz - "Man Gave Name To All The Animals". Sjukt skön låt och dessutom fräck text.
4.
Som dagens fyra har jag Bruno Mars - "Talking To The Moon". Så himla härlig melodi i låten och sen är den ju med Bruno Mars och då kan man inte annat än älska den :) Dock ganska sroglig så inget man sätter på för att pigga upp sig direkt.

3.
På tredjeplats är Lena - "Taken By A Stranger". Inte lika bra som hennes låt förra året men ändå tillräckligt bra för att jag redan kan den utantill och jag älskar den! :) Mystisk på något sätt, jao.
2.
På en andraplats ännu en Bruno Mars. Nämligen "Somewhere In Brooklyn". Också den en skön låt som gör en lite mer glad än den andra ;) Och sätter sig på hjärnan direkt gör den, även om det låter fruktansvärt när jag försöker sjunga med i höjningarna...
1.
Och dagens favorit, och segrare, utan minsta lilla tvekan är... (Trumvirvel!) Paradise Oskar - "Da Da Dam". Borde vunnit hela Eurovision enligt mig, en sån där låt som jag skulle kunna ha på repeat en vecka utan att tröttna. Lyssna och njuuuut :')
Sådärja, nu vet ni vad för ljuva toner som spelas i mitt rum denna veckan :)
Herrååå!

Hej hopp!

Sitter och lyssnar runt lite på Spotify. Har sorterat min spellista med artisterna i bokstavsordning och håller just nu på att lägga till låtar från Eurovision :) Vad skulle man göra utan musik?

Hade för övrigt en väldigt ansträngande skoldag idag. Totalt typ femton minuters lektion? Och det enda vi gjorde då var att få tillbaka matte nationella. Sånt känns ju värt :) Men eftersom jag inte gillar att slösa bort en hel dag så där på ingenting passade jag på att göra lite annat när jag ändå var i Skövde. Så jag:
-
1. Gjorde min svenskaläxa (tog typ tjugo minuter) så nu är den ur världen för ett tag :)
-
2. Åt skollunch - pastasååås! Den som inte smakat fattar nog inte hur underbart god den är! Skulle kunna äta den varje dag resten av mitt liv. Eller kanske inte, men typ :)
-
3. Biffade mig lite på gymmet. Körde lite bålstyrka och från uthållighetsprogrammet. Jobbigt var det, och speciellt eftersom jag fortfarande tycker det känns som att alla gloooor. Föredrar att göra något jag kan, alltså springa, men styrka behövs ju det med ;)
-
4. Träffade Louise och babblade så länge med henne att jag missade min buss. Men som tur är finns det ju massa bussar, men bara en Louise <3 

Hejsan, gammal bild!


Nu har jag precis ätit mellis också. Äggfralla och vaniljyoghurt plus naturligtvis KAFFE. Börjar visst bli lite beroende, oops hehe jag som lovat att inte bli det. Man blir vad man äter, och dricker, som sagt. 

Nej nu börjar jag bli sådär oseriös igen känner jag. Men vad vill ni egentligen att jag ska skriva om? :) Lämna en kommentar vetja. Nu ska jag däremot fixa iordning inför kvällens träning med klubben. Ingen tränare så jag ska ha hand om den i Petersburg :) Har smidit massa onda planer så lär bli en tuff kväll alla oskyldiga friidrottare, moahaha. Näe, men det ska bli skoj - jag lovar :D 

Ha det så bra! Och lämna gärna en kommentar om vad ni vill läsa om :)