Tjo!

Dagens äventyr. Ett telefonsamtal med pappa och en promenad till Ica senare var dock problemet löst. Och jag är numera ett vuxenpoäng rikare! (Och 26 kr fattigare). Halloj!

Det har varit lite tomt här ett tag och kommer nog fortsätta vara det. Känner att jag tappat motivationen till att blogga lite, i alla fall om sånt där vardagligt. Kanske slänger in ett inlägg då och då när det händer något speciellt, lite bilder och sånt! Mest för egen skull men kika in om ni är nyfikna :)

Sedan sist har jag bland annat tränat massor, svettats som en tok på en spinningcykel, rockat sockorna i fredags (mycket viktigt!), blivit godkänd på C-uppsatsen, spanat in min kusins nybyggda hus, varit på bio, fått en sko-utsmyckning av Hedda (tack igen!), gått tipspromenad, hängt med Jossan, fikat hos både mormor & morfar och hos farmor... Och haft ont i halsen. Vaknade med halsont i lördags, så den planerade tävlingen blev inställd :( Efter 3 dagars lidande (läs: vila) är jag back on track idag i alla fall och ska få jogga ikväll! Lycka! Slutet gott allting gott!