TJO!

Lovet har börjat kanonbra kan jag ju meddela! :) Idag har jag hittills varit i Trollhättan med mamma & pappa där det var tävlingsdags; Tif-terrängen! :) Det gick riktigt bra idag, kände mig lätt och stark och kunde springa hyfsat avslappnat i mål som första dam på 15 min 45 s (på 4050 m). Känns väldigt bra, framförallt eftersom jag är ganska nertränad nu, har tränat mer än vad jag någonsin gjort de senaste veckorna - nästan 60 timmar har det blivit i mars! Så det känns lovande! :)

Dessutom fick jag träffa massa trevliga personer, bland annat Emilia som sprang i mål som andra dam några sekunder efter mig. Grymt jobbat! :D Sen så vann jag en supersnygg träningsväst! Kommer bli många pass i den nu i vår kan jag lova, första blir nog redan imorgon om vädret tillåter!

Efter loppet var vi och tittade lite plus åt lunch i Överby. Köpte inget men det var trevligt ändå :) Sen körde jag hem därifrån, bäst att hålla igång med bilkörningen liksom.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe (mmmmmmmm) och sen ska jag möta upp Louise för lördagsmys! :D

Life is good!

KRAM!

HEJSAN!

Fredag och påsklov! Behöver jag ens säga något mer? :) GRYMT! Kommer bli en helt underbar vecka, det är jag säker på. Har inte så jättemycket planerat men det jag har planerat är bara roliga saker alltihop! Och så kommer det klämmas in massa träning och annat najs förstås :) Kommer väl inte slå förra årets lov som spenderades på Teneriffa kanske, men det kommer bli bra ändå!
-

Dagen idag har inte heller varit särskilt tokig. I skolan var det projektarbetsdag hela dagen så det var vad vi slet med idag. Kom riktigt långt, inte mycket kvar nu! Sen så var det påskbord också, mums! ♥

I brist på intressantare bilder kommer här en på påskmaten! ;)Hehe. Efter skolan har ett distanspass avklarats plus nästan två timmars vedbärning. Så nu är det med gott samvete jag slänger mig i TV-soffan och kikar på TV! :) Imorgon ska jag upp och hoppa tidigt för att åka till Trollhättan och springa Tif-terrängen. Ska bli grymt skoj! Och kvällen ska spenderas med bästa Louise, är det lov är det lika bra att starta det underbart liksom! :D

HA EN BRA FREDAGSKVÄLL!
KRAM


Om ni tycker att man såg lite dåligt på bilderna... ;)