Tjaaaaa!

Vet att uppdateringen är lite tunn just nu. Men men, jag har haft lite annat för mig :) Igår åkte nämligen jag och Louise till Göteborg och bodde på hotell! Vi var i lite affärer och sen var vi på bio - In Time, den var bra fast lite seg. Men väldigt värd att se :) Sen avslutade vi kvällen med kinabuffé och chillande på hotellrummet.Idag började vi dagen med en rejäl hotellfrukost (!!!) innan vi tog bussen till Heden där jag sprang Sylvesterloppet. Det gick bra, jag persade på banan och kom sjua i damklassen på 39:09 (10 km). Helt klart en bra avslutning på tävlingsåret :)

Efter en korv med mos på centralen åkte vi hemåt och nu har jag precis packat upp väskorna och håller på att göra mig iordning för kvällen. Det nya året ska ju firas in!!!! :D Ska fira med Louise och några av hennes kompisar. Köpt massor av godis och mat, kommer bli grymt!

Foton och så vidare laddar jag upp när jag hinner, förmodligen imorgon :D
Nu måste jag dra mig!

GOTT NYTT ÅR!
Kramisar :)
Hejhopp!

Dagarna rullar iväg och jag har haft ännu en härlig lovdag! :) Min dag har spenderats i Skövde där jag träffade Åsa. Hon visade sina skills i bilen (hon är ju så bäst att hon har körkort!!!) och så gick vi i affärer och var och åt på Gräddhyllan. Jag åt pasta carbonara, mmmmm! :)
-

Visst ser det gott ut....? ;)


Sen hade jag körlektion vilket gick bra :) Åkte hem efter det, chillade lite och sen blev det ett lättare träningspass med lite jogg och stretch. Najs! :) Resten av kvällen har jag packar lite.

Imorgon åker jag ju till Göteboooooooorg med Louise! Kommer bli grymt! Vi ska gå lite på stan, kanske gå på bio, gå ut och äta och sen sova på hotell. ÅH! :D Sen på lördag ska ju jag springa Sylvesterloppet och sen åker vi tillbaka hem och firar nyår med lite mer folk. Kommer bli SJUKT BRA! :) Jag är taggad till max på en grym avslutning på det gamla året och en grym början på det nya!!!!!!

Ha det så bra :)
Pussochkram!
Haaaaaaaaj! :D

Idag är det onsdag... Tror jag? Haha, blir helt veckovild av att ha lov. Min dag har varit mest bra, och lite jobbig. Har ju en grej på gång. Men det får vänta lite här :) En annan sak jag gjort idag är också att jag varit på banken med mamma för att få lite information om hur det funkar nu när jag är myndig med mina konton och så. Sen var jag och köpte en almanacka för nästa år också så jag kan ha stenkoll på livet även då! ;)
-

Fick en jättestor pärm på banken för "Viktiga papper". Haha vadå vuxet? ;)


Nu ikväll har jag tränat ett mumsigt intervallpass och sen sett på TV - Berg flyttar in! :) Nu kollar jag på filmen "Grabben i graven bredvid". Den verkar bra, fast jag missade början eftersom TV:n hackade massa (den är jättedum!). 

Imorgon ska jag till Skövde och träffa Åsa! :) Och sen ska jag ha körlektion också. Blir riktigt bra! Måste även packa inför helgen... ÅH TAGGA! :D

Ha det bäst!
Kramis :)