Tjo!

Dags för en ny vecka i Götet :) Har haft en himla bra helg så är laddad med energi! I fredags kom nämligen fina Josefine på besök till mig :) Sedan på kvällen var vi på Jul på Liseberg. Så himla fint och mysigt! Köpte de första julklapparna, drack den första glöggen och fick den första julkänslan! En helt perfekt kväll helt enkelt (förutom att det var iskallt). Hade även en väldigt mysig lördagsförmiddag tillsammans innan vi tog tåget hem, blev bjuden på en riktigt god chailatte på Waynes. Mums!Resten av helgen har också varit bra och rolig, om än innehållande en del plugg. Igår blev det ytterligare en toppenkväll, såg på den nya Hungergamesfilmen på bio. Den var bra tycker jag, böckerna är ju förstås alltid bättre men den var ändå riktigt bra gjord. Lite tråkigt dock att det var sista delen. Väl värd att se i alla fall! :)Godkväll!

Då var det torsdagskväll och jag är på väg hem från träningen. Har kommit igång nu på allvar efter vilan och det känns faktiskt hur bra som helst! Pigga ben, bra tempo och lätt känsla från första passet. Formen är med andra ord bra! Riktigt skönt såklart men samtidigt lite surt eftersom jag gärna hade haft lite argument mot att slippa framtida viloperioder ;)

Förutom träningen är det matte som gäller för tillfället. I tisdags var det dock lite guldkant på tillvaron; först en lunch på stan med Miriam och sedan på kvällen var jag hemma hos Emilia & Daniel på tacokväll. Det var riktigt, riktig trevligt (och gott!). Vi tittade även på em-kvalet och eftersom Sverige gick vidare kunde kvällen inte varit bättre. Fina vänner är vad jag har!  


Hejsan! 

Då var det söndagskväll igen och här vankas det snart tacos och systermys som avslutning på veckan :) Har varit väldigt fina dagar det senaste med mycket roligt på programmet. I torsdags kväll till exempel var vi ett gäng från klassen och såg på finalen av "Hela Sverige bakar", väldigt mysigt och gott eftersom vi fikade samtidigt ;) Blev en väldigt sen kväll, var inte hemma förrän vid ett, så var kanske inte så pigg dagen efter men det var det väl värt. Guldkant på tillvaron. 

Sedan fredag-lördag var jag och hjälptr till som ledare på Bannister Running Camp, ett läger som min tränare arrangerar :) Väldigt roligt att hjälpa till och dessutom fick jag vara med och springa lite. Så nu är min lilla viloperiod slut och från och med imorgon är det back in business! Ska bli skönt! (Även om det inte var så farligt med vila som jag trodde innan eftersom jag har fått hålla igång med lite annan träning). 

Ha en fin söndagskväll!