Tja!

Sitter i skolbiblioteket och är trött efter morgonens specialidrott. Körde snabbstyrka i ett nytt program som var riktigt jobbigt, mina baksidor är helt borta just nu. Mysigt! :) Så nu ska jag ladda om och äta massor av lunch inför kvällens pass i Skatås! Ska ju ha lite lektioner också förstås, och sitta på tåg och spårvagn, blir nog bra det. Taggad för träningen är jag redan iaf :)

Hehe, roar mig lite med mina gamla webcam-bilder. Den här är väldigt tjusig:Men nu ska jag plugga lite innan det är dags för lunch! Kanske hör av mig på tåget, jag har ju mitt iPhoneinternet jag lyckats börja använda. Så bra! :D

Ha en bra onsdag!

Godkväll!

Har precis tryckt i mig lite varma mackor och yoghurt efter att varit ute på en distans. 40 min runt större delarna av stan satt som en smäck en tisdagskväll! :) Älskar att springa runt på känsla och svänga in spontant på gator lite här och där. Sen gillar jag förstås att springa förbestämda varv också, när man bara kan koppla bort hjärnan och slippa tänka så mycket på hur länge till man ska springa osv. men det bästa är helt klart att kombinera bägge två i sina veckor! :D

Annars idag har det varit full rulle. Skola, körskolan (gick rätt så bra, kul kul), en sväng hos mormor & morfar, storband på Musikskolan och sedan träning. Nu ska jag se på TV och plugga lite hade jag tänkt :) Måste även packa väskan för imorgon blir det träning med Saik efter skolan, måste med andra ord ha med massor av matsäck och grejer!
-

På tal om ingenting hittade jag en rolig bild idag när jag kollade upp inbjudan till Inomhus DM... En bild på mig och Frida från förra året (eller tekniskt sett detta året...), från våran spurtduell! Haha, jag ser jätterolig ut! Är det inte så där de stora sprintstjärnorna brukar göra? Kolla åt vänster på den där stora tavlan? "Det är jag och Bolt"... ;)Nepp, end of babbel. Nu ska jag göra lite nytta. Varför inte pastasallad? Yep.

Sov gott!

Hopp och hej!! :)

Det händer mycket nu! Eller inte just nu kanske för nu sitter jag framför TV:n med resten av familjen och ser på "Pengarna på bordet" :) Kul program!
Idag har jag varit i skolan, varit hemma & mellanlandat med Frankenstein och sedan tränat. Vi har nämligen sett Frankenstein på Svenskan i skolan, men jag var ju och halkkörde förra onsdagen och missade en lektion. Så då fick jag låna med mig filmen idag och se klart den. Usch! Den är verkligen äcklig. Men ändå bra! :) Så nu ska vi skriva en krönika om den, blir nog bra. Jag gillar att skriva :)

Söt han är lilla Frankensteinmonstret, eller hur? (;Nej, nu ska jag se klart på TV och sen förbereda lite för imorgon. Har redovisningar på Naturkunskapen denna veckan, min grupp har om kolesterol. Så kanske bäst att kolla igenom det ifall vi har imorgon! :)

Och just det, träningen! Körde intervaller för första gången på typ tre veckor? Härligt :D Jag och Karl mosade intervaller i Petersburg och det kändes riktigt bra! Tjohej!

Sov gott! (Hoppas ni inte drömmer mardrömmar om fotot haha)