Hajo!

Måndag avklarad. Najs. Dagen har bjudit på skola och träning. Nu tittar jag lite på tv och ska snart lägga mig i sängen och läsa. Har inte en enda läxa just nu, helt otroligt skönt! Känns nästan lite konstigt. Men det gäller att passa på att njuta :) Och på håltimmen ägnade jag mig därför åt att kolla VM på svtplay, lyckades pricka in damernas 10 km klassiskt perfekt. Måste bara säga att Marit Björgen är helt otrolig. Nästan så man önskar att man var norsk... ;)

Pusshej!
Tjobidobaschalalala... Jag har läst ut boken! Yeah. Tänkte bara tillåta mig själv att säga det lite sådär skrytigt för jag har kämpat som en dåre med den där förbaskade boken. Alltså, den har varit grymt bra måste jag ändå få säga. Verkligen ett hett boktips. Sen var den också väldigt sorglig men det var liksom det som gjorde historien. Det jobbiga är ju när man får en bok i skolan som man måste läsa ut tills ett visst datum men nu är jag klar och rekomenderar den starkt. Kanske dock på svenska om man inte har allt för mycket fritid ;)Vi ska se filmen i skolan på onsdag så det ska bli intressant att se hur den skiljer sig mot boken och mot vad man själv har skapat för bilder av allt. Det brukar ju skilja sig rätt mycket.

Annars då? Jo dagen har väl mest ägnats åt boken. Men jag har också sålt tidningar, städat mitt rum, sett reprisen av Melodifestivalen och lite annat smått och gott. När jag kom hem igår så stod det ett nytt skrivbord i mitt rum så har fixat lite med det. Var verkligen välbehövligt eftersom mitt gamla snarare var en fornlämning med rasrisk på benen... Blev dock lite chockad över att de bara köpt ett sådär och kanske inte riktigt en sådan modell som jag tänkt mig, men jag vänjer mig nog! :)

Ha en bra kväll!
Tjenare!

Har haft en toppen lördag med full rulle hela dagen så nu är jag helt slut. Ska äta lite kvällsmat och sedan ramlar jag nog ner i sängen och somnar bums. Men det är väl så det ska vara? :)

Började dagen med ett långpass. 20 hala kilometer senare så ställde jag mig direkt vid spisen och lagade lunch till mig och Anna. Hann liksom inte ens fundera över om jag blev trött. Ett riktigt hett mattips kan jag dela med mig av, nämligen om ni har över tacofärs och grönsaker från dagen innan så kan ni blanda det med makaroner. Riktigt mumsigt blev det även om Anna fegade ur och åt falurkorv istället... ;) Efter maten hjälpte jag henne att dela ut reklamen, sedan mellanlandade jag hemma med lite mellanmål och sedan bar det av till badhuset.

Ser det inte gott ut? :)


Istrum hade nämligen sitt årliga badkalas ikväll. Det var så att det var badkalas för typ sex år sedan när klubben fyllde 70 år och sedan har den traditionen fortsatt. (Tur för mig för när det var första gången låg jag inne på KSS.) Riktigt kul var det ikväll som vanligt :) Har plaskat runt, suttit i bastun, bubbelpoolen och käkat hamburgare med trevligt sällskap hela kvällen helt enkelt. Dock missade vi ju Melodifestivalen (!!!!) men får kolla reprisen imorgon. Hehe vilket I-landsproblem!

Ha en fortsatt bra lördagskväll! :)