Tjo!

Igår på dagen var jag i Skövde och hängde med Jossan & Jennica :) Först utklassade jag dem i bowling (haha nä kanske inte, men jag vann faktiskt!) och sedan var vi och åt jättegod thaibuffé. Ett lättare träningspass och tacos hemma på det och så var fredagen helt perfekt. :) Redo för dagen då det vankas tävlingsdebut för inomhussäsongen 2016! 14.30 springer jag 3000 m, håll en tumme eller två! 

Förresten, angående sista bilden, varför ska bowlingskor vara typ 4 storlekar mindre? Har aldrig varit någonstans där de har normala storlekar? Att ha 33 igen känns väl sådär...


Godkväll!

På väg hem för lite långhelg, har självstudier imorgon så passade på att ta tåget nu ikväll. Det gick dock inget vidare, skulle byta i Falköping av någon anledning och så var det tåget trasigt... Så till slut blev vi hänvisade till nästa tåg och är i Skara 23.13 istället för 22.08. Segt! Men inget att göra åt. 

Veckan i Göteborg har i alla fall varit bra. Både skolan och träningen har rullat på. Höjdpunkten var i tisdagskväll när jag och Miriam var på bio :) Först åt vi falafel, och sen var vi på filmen "Joy". Vi hade fått biljetter när vi var med i en studie på GU. Kan rekomendera den filmen, den var bra och intressant!

Lite mindre snö än när vi hängde i Slottskogen förra veckan ;) Men samma fina vän!Halloj!

Hoppas alla har en fin tisdag. Insåg att jag idag redan har varit hemma i Sverige i två veckor. Så vad har jag gjort dessa veckor då? Först och främst tränat en himla massa förstås, det går riktigt bra för tillfället så det är så kul :) I helgen blir det säsongspremiär inomhus med 3000 m, ska bli väldigt spännande för formen är helt klart bra efter lägret. 

Annars har jag träffat ikapp fina kompisar, skrivit tenta, börjat en ny kurs, varit i min praktikklass på fältstudier, varit hemma och firat Annas 19-årsdag (!), jobbat på läxhjälpen och ja... Haft två bra veckor med andra ord!

Två utav de trevliga lunchsällskapen förra veckan; Jossan och Emilia :)