Godmorgon!
 
Dålig uppdatering här, ska inte lova att bättra mig för det är inte säkert det håller... Hur som helst, eftersom jag nu har semester har jag börjat sommarjobba! Haha! Är man dålig på att vara ledig så är man. Men 4,5 veckor på städet är ändå rätt trevligt. Dessutom har jag ett annat slags schema i år med en del kvällar och helger vilket gör veckorna lite mer flexibla. Har hittills haft introduktion 3 dagar och jobbat 2, idag blir det en till arbetsdag och sedan gör jag mina första två kvällar i helgen. 
 
Förutom det har jag såklart gjort en del annat kul. Ett par dagar efter att jag skrev sist var det ju SM-milen. Det var tyvärr inte så kul... Är inte alls nöjd med varken prestation eller känsla, så det loppet är glömt nu. Roligare saker jag gjort är dock skolavslutningen, en AW på Hard rock café, häng med Jossan & Louise, ett par minigolfrundor, en helg Mariestad hos Anton, midsommarfirande med mera. Förra onsdagen var jag dessutom tillbaka på tävlingsbanan igen och sprang 5000 m på En midsommarnattsdröm i Lerum. Fick springa loppet helt ensam från start men fick med mig en bra känsla, prispengar och en helt okej tid med 17.15. Det var jag ganska nöjd med. Framförallt eftersom jag vrickade foten helgen innan och fick ställa in (eller snarare flytta) två pass. Nu är jag i alla fall back on track på alla sätt och redo för dubbla tävlingar torsdag och fredag. Men mer om det senare!
 
 
 
 
 
 
Hejsan!
 
Efter en lite lugnare träningsperiod direkt efter Varvet följt av några tuffare träningsveckor var det i helgen dags att börja tävla igen! :) Nu är fokus med andra ord framåt istället för bakåt och jag ser fram mot en sommar med många roliga tävlingar! 
 
Helgens tävling var mest som en liten formkoll för att se hur jag står på lite kortare distanser, fokus just nu är på SM-milen som är på torsdag (!). Jag sprang i alla fall 3000 m på klubbens egna tävling, Sävedalsspelen. Det var regnigt, blåsigt och jag hade träningsvärk - perfekta förutsättningar helt enkelt ;) Som tur var så bestämde sig jag och Lisa för att hjälpas åt så vi växeldrog ända fram till sista varvet. Sedan avgjorde hon med en fartökning som jag var chanslös att svara på, med andra ord blev jag tvåa i loppet men på en helt okej tid - 9.58. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var nöjd direkt efteråt men så här ett par dagar efteråt känner jag ändå att jag fick de besked jag ville ha - att både kroppen och knoppen är redo att tävla igen! På torsdag smäller det!
 
 
 
Hej! 
 
Förra veckan när jag var hemma gjorde SkLT ett reportage om mig som nu finns att läsa antingen på webben eller i gårdagens papperstidning. Trevlig läsning :) 
 
https://www.skaraborgslanstidning.se/article/jag-sov-knappt-ingenting/