Tjo!

Oj, vilken intensiv dag! Är tillbaka i Göteborg och har varit funktionär på Sävedalsspelen hela dagen :) Stod vid höjden och förde protokoll. Krävde en hel del koncentration att hålla koll på bland annat 27 tjejer i F11... Men det gick bra. Efteråt hejade jag på lite 800 m-löpare innan jag begav mig mot lägenheten. Nu ska jag vila lite innan det är dags för att träna och sen kommer jag sova som en stock!

Imorgon ska jag tillbaka till arenan igen! Först för några timmars funktionärande till innan mamma avlöser mig för sen är det min tur att tävla! :) Ska springa 3000 m, är taggad redan nu, håll en tumme eller två!

Selfie på toan under dagens enda rast! ;) 
Tjenare!

Är hemma på lite mellanlandning denna röda torsdag! :) Kom, efter vissa om och men, hem igår. Var nämligen lite kaos eftersom det var något elfel i Herrljunga. Kom till centralen och ALLA tåg var inställda... Kul. Men, efter lite efterforskning insåg jag att bästa lösningen var att ta mig till Trollhättan och åka därifrån. Var hemma någon timme senare än planerat, men kom hem i alla fall. Avnjöt en smoothie på McDonalds medan jag väntade också, gratis eftersom jag samlat ihop digitala frukter i Fruit match - haha! :) Rätt så god var den i alla fall, fast nog inget jag skulle betala för. Har en kupong på den gula också så får väl uttala mig efter den också!


En av anledningarna till att jag åkte hem var för att idag var det Milterrängen i Tibro! :) Hade visst förträngt lite hur jobbig banan var... 10 slitsamma kilometrar blev det. Sista två var inte mina ben glada. Men det blev en seger och ett nytt rekord på banan med 39.25! :) Så det är jag nöjd med. Dessutom vann jag en stol! De sa att den var värd 4500 kr så ja, det måste jag ju också vara nöjd med. Fick även två pokaler, men den stora var bara en vandringspokal så den fick jag inte behålla och den lilla ramlade isär innan jag ens kommit fram till bilen... Tur jag fick med mig stolen hem i alla fall!

Hallo!

Glömde visst att uppdatera här efter helgen. Det var i alla fall en bra helg i Värmlands skogar! Trevligt sällskap, god mat och spännande tävlingar. Jag sprang med i seniorlagen, 4x800 m på lördagen och 3x1500 m på söndagen. Var väl inga toppenlopp från min sida direkt, men okej i alla fall. Är ju verkligen inte tränad för "korta" distansen för tillfället. Och bägge dagarna kom vi femma, vilket var bra! :) Ramlade in en hel del medaljer till gruppen under helgen vilket var grymt!

Något av det bästa var ju såklart frukosten. Scandic levererar!