Tjao!

Oj vad jag är trött. Sitter på stationen i Falköping och samlar kraft till att orka åka vidare hemåt ;) När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt, kanske fika på stan och sen ikväll ska jag och Anna ha myskväll. Lär bli toppen! Har sett fram mot det hela veckan :)

Och nu till varför jag är trött! Har ju inte skrivit så mycket löpning det senaste, mest för att det inte gått så bra. Eller jag har genomfört alla pass enligt plan men det har varit tungt och trögt, förmodligen har jag haft något i kroppen. Idag i alla fall så började dagen med ett hårt träningspass i FIH med Emilia... Och nu är jag tillbaka!!! :D Idag var det kul att springa igen och jag fick göra mig själv rättvisa för den form jag faktiskt är i. Vi körde en fartlek om totalt 45 (!) varv. Första intervallen var 3000 m, och vi sprang på 10.40, dvs tio sekunder snabbare än SM-loppet i lördags. Det om något säger kanske att något var fel då. Sen körde vi några tusenmetare och sen dog vi lite, haha. Måste dela med mig av Pers bild från Facebook. Så bra beskrivning av hur det kändes efteråt!Halloj!
 
Jag ska börja med att berätta vad det är jag har fifflat med de senaste veckorna... JAG HAR NÄMLIGEN FÅTT TAG PÅ EN EGEN LÄGENHET! :D Wiho! Efter några visningar och lite flyt så lyckades jag till slut bli erbjuden kontrakt till en! En liten etta bakom Östra sjukhuset, alldeles perfekt med andra ord. Är så glad! :D Inflyttningen är i april, så nu får mars gärna gå rätt så fort!
 
Idag är det torsdag och jag har självstudier; har haft en lugn och skön morgon, nu väntar lite rörlighetsövningar och sen ska jag städa innan jag sätter igång med pluggandet. I tisdags och igår var vi på studiebesök på ISGR (Internationella skolan här i Göteborg). Jag och Linnea var i en förskoleklass och oj, vilka dagar det har varit! Så himla mycket inspiration, så himla många otroligt duktiga elever och så himla mycket engelska! Trivdes verkligen hur bra som helst och blev ännu mer säker på att det är i förskoleklassen jag vill jobba. Åh, jag längtar redan tillbaka! Men man blev ganska trött, dels hade de långa dagar (lektioner 8.30-14.30 i förskoleklassen!) och dels var ju ALLT på engelska så hjärnan var tvungen att gå på högvarv.  
 
Måste bara visa sötaste grejen, de hade "pen-heaven" i klassrummet. Alltså om man tappar bort korken till en whiteboard-penna eller ett limstift så att det torkade sätter de upp den här sen, för att visa hur viktigt det är att hålla koll på det. Haha så smart och gulligt!!
 
 
 
 
 
Godmorgon!

Är på tåget på väg till Göteborg. Skulle egentligen ha grupparbete idag men det visade sig nu på morgonen att 50% av gruppen är hemma sjuka. Vi är i alla fall två som kommer så får väl fixa med det vi kan. Har fyra individuella uppgifter till mitten av mars dessutom så ska nog kunna sysselsätta oss...

Hittade en bild (på SAIKs hemsida) från loppet i lördags och på något konstigt sätt gjorde den bilden mig så galet taggad. Var rätt deppig igår, men nu känns det bättre. Tror jag har någon skit i kroppen, men så fort jag är hundra igen kommer det gå fort! 

Jag vet att jag kan.