Hejsansvejsan! :)

Sitter här och planerar.

Det händer liksom en del i slutet av denna veckan... Tror inte jag har sagt det här men jag ska åka till SPANIEN på fredag! Och springa EM för klubblag med min nya klubb Sävedalens AIK! :) Bytet av klubb går igenom på lördag och vi springer på söndag - marginal kallas det ;)
-

Slänger in denna snygga bilden apropå ingenting egentligen ;) Haha, tycker den är så cool.


Men får berätta mer senare för nu måste jag verkligen planera vidare. Får panik om jag inte har stenkoll på allt. GAH.

Och annars då? Dagen har varit bra; med skola, Musikskola och ett lättare träningspass. Nu ikväll har jag ätit paj. MUMS :) Och planerat då.

Nu ska jag sova strax. Yesbox.

PUSS!

Hellu!

Hänger på centralen i Göteborg i väntan på att det ska bli dags att ta bussen för träning med Saik! :) Btw, hur arg blir man inte när de delar ut gratis kaffe här och jag köpte en kopp i skolan? Hade kunnat tjäna 9 kronor!

Over and out! Har ni sett den här bilden förresten? Så himla kul :)

Hajj! :]

Sitter här och pluggar engelska. Det går lite trögt just nu för jag är så himla hungrig. Men mamma håller på att laga mat så sen kommer det gå undan med pluggningen, hehe vi säger väl det iaf :)

Annars idag har jag sålt GP, fixat lite saker, varit ute på ett distanspass och ja... Det var väl det. Ska fortsätta vara lite effektiv och sen ikväll blir det födelsedagskalas för Anna. Mysigt :) Igår var jag ju på kalas hos Paula och det var trevligt - god mat, tårta och godis och framförallt trevligt sällskap.
-

Har så dåligt med bilder att det är sjukt. Det får väl bli en bild på mig och dagens "födelsedagsbarn" då :)Nä nu ska jag duscha, äta, åka och hämta Anna efter henns träning (köra bil yeah!), plugga, fixa och kalasa! Sen ska jag sooooooova :) Nästa vecka lär behövas en hel del energi för det kommer hända mycket spännande då!

PUSS!