Hej!

En lite annorlunda nyårsafton hittills i år, första gången jag ägnat den åt att städa akuten och byta tvättsäckar... Nu har jag i alla fall slutat och ska hem för att träna och sen ikväll fira lite med Jossan & Jennica! :) Dock så är det jobb som gäller imorgon igen 07.30... Lär ju vara lagom pigg, men cash is king!


Har ju inte skrivit på ett tag, men jag har mest jobbat. Förutom det är det mest träning som stått på programmet. Och så lite julfirande hos farmor och sånt najs :)

I helgen däremot var det träffa-gamla-kompisar helgen! Först i lördags var jag i Skövde och åt lunch med Åsa, hade inte träffat henne sedan förra sommaren så det var verkligen på tiden! :) Var riktigt trevligt! Och så i söndags var det lunch med Linnea som gällde. Var nog närmare ett år sedan vi sågs också, så det var också väldigt mycket på tiden. Tog ett bildbevis på att det verkligen hände ;)Nu ska jag försöka att inte somna, hem och dricka latte (fick ju en mjölkskummare i julklapp som är flitigt använd) och sen ut på en distans. Träningen rullar på riktigt bra för tillfället, så skönt! :) Missat Sylvesterlopp idag till trots...

Gott nytt år!!!!

Hej hej!

Här är det tomt... Anledningen är att jag verkligen inte har tagit jullov - det har ärligt talat knappt varit en lugn stund än så länge! En kort sammanfattning av förra veckan: i fredags kväll var jag hos Jennica & Marcus på en trevlig glöggkväll, i lördags fyllde jag 21 (vilket firades med dubbelpass, lunch på stan och släktkalas - en perfekt dag) och i söndags var jag i Skövde och träffade den alltid saknade Mikaela :) 

Bilder från släktkalaset. Fick så mycket fint! 
Och denna veckan har jag mest jobbat! Jobbar på KSS och städar nu på lovet (dvs på mitt sommarjobb). Skulle bara jobba några dagar var tanken, nu är jag uppe i 11 arbetsdagar och 85 timmar totalt på schemat... Men blir gött när lönen rullar in ;) Plus att jag gillar att ha något vettigt att göra! Mysigt på sjukhuset på jul dessutom med massa granar och pynt överallt!

Har i alla fall hunnit med lite annat också; massa träning, julklappsshopping med Anna, lite mys med Jennica, Jossan & Louise och så igår var det ju JULAFTON! Var bara reserv på jobbet och jag behövde inte komma, skönt! :) Blev en jättemysig dag med dubbelpass (hehe) och så var vi hemma hos min morbror och hans fru på lunch och sen traditionsenligt gröt på kvällen hos mormor och morfar. Ännu mer fina presenter (bland annat en mjölkskummare - wii här ska höras latte)! 

Hade kunnat berätta ännu mer men eftersom klockan ringer 05.30 för jobb måste jag verkligen sova nu! Får bli lite bilder istället, de säger ju mer än tusen ord var :)
Hej!

Ja rubriken talar ju sitt tydliga språk: Nu är det jullov!! :) Efter en ganska stressig vecka känns det väldigt skönt att sitta på tåget hem, även ifall jag inte direkt har så lugna dagar framför mig det närmaste... Men det är i alla fall lov! Jag och Miriam firade det med att äta sushi till lunch, även om vi inte gillade varken förrätten (soppa) eller efterrätten (te) så var huvudrätten helt okej. Men några sushiätare konstaterade vi att vi aldrig kommer bli.

Hur som helst, veckan har mest bestått av föreläsningar, plugg och förberedande inför dagens seminarium där vi redovisade ett grupparbete. Och förutom det såklart ett gäng med bra träningspass :) Första intervallpasset efter "vilan" i måndags, så skönt att vara igång på riktigt igen! Även sista läxhjälpen för i år har stått på programmet och så igår så sålde jag julgranar utanför ICA (som ett funktionärsuppdrag). Stod tillsammans med Sara så det var rätt trevligt ändå, minus konstant ösregn sista 1,5 timmarna (=ingen kund). Blöt och kall åkte jag till friidrottens hus och (efter en upptinande distans) persade i frivändning! Så det var en bra dag :)

Bild på granarna (innan ösregnet) och på sushin. Det ser fint ut på tallriken i alla fall!