Godkväll!

Lever fortfarande i en liten lyckobubbla efter gårdagen! Då var jag nämligen i Borås och sprang SM, 10 000 m. Hade som mål att springa under 38 minuter och det gick ju helt okej om man säger så... Jag sprang i mål på 37.20!! Snacka om pers!! :) Och det bästa var att det kändes så galet bra, från start till mål, och var så himla kul!

Skriver mer imorgon, ville bara berätta läget :) Slänger in en dålig bild från loppet också... Bättre kommer hoppas jag!

Hejsan!
 
Då var det torsdag och jag sitter här och kollar på Diamond League :) Har inte skrivit så mycket här de senaste dagarna, men det beror på att det inte har hänt så mycket... Har tagit det ganska lugnt och skönt! Njutit av ledigheten! Både gårdagen och idag började perfekt med lättare morgonpass (jogg + rörlighet) följt av lugna frukostar. Gårdagens var ju pricken över i:t, som ni kanske såg ;) Sjukt gott!
 
Annars så hängde jag hos mormor & morfar igår och hos finaste farmor idag. I tisdags däremot var Jennica här :) Vi var och åt i stan och sen spöade jag henne på äventyrsgolf. Eller vänta lite... Det kanske var hon som spöade mig? Var så länge sedan att jag glömt hur det nu var... Hehe ;)
 
 
 
 

Nu dör min dator när som helst, så bäst att logga ut!
 
PUSS & KRAM
 
 

Godmorgon!

Har nyss ätit en grymt god frukost som jag kan tipsa om :) Gjorde för första gången havregrynspannkakor och det var gott, enkelt och nyttigt!

Recept för en portion:
- Mixa 1 dl havregryn (så det blir som ett mjöl typ)
- Vispa ner 0,75 dl mjölk, 1 ägg, lite salt och 0,75 dl mjölk till
- Stek i ett plättjärn (jag stekte i rapsolja)
- SERVERA! Jag hade keso, skivad banan och jordgubbar till. Såååå god och lyxig start på dagen :)