Tjenix!
 
Här var det lite tomt. Men har varken kunnat, orkat eller haft något direkt att skriva om. Både igår och idag har jag nämligen jobbat, och en träning på det så är man rätt trött sen. Ska jobba imorgon också och sen blir det några dagar ledigt innan nästa gång! :) Det är dock rätt lugnt på sjukhuset nu, märks att det är mellandagar. Skönt!
 
Annars då? Träningen rullar på, passade på att köra dubbelpass i torsdags när jag var ledig, och igår körde jag ett tröskelpass i ovädret... Regn och halv storm, hade lika gärna kunnat duscha med kläderna på, hade knappast blivit blötare av det i alla fall...
 
(Så här såg jag förresten ut efter passet i onsdags... Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder, eller?)
 
 
 
Nu ska jag äta och se på TV, imorgon har jag sovmorgon och börjar inte förrän 07.30! Fattar ni, jag kan sova till halv sju!! Det är en av de absolut bästa grejerna med detta jobbet, när man måste gå upp 05.00 så lär man sig att uppskatta att få sova!
 
KRAM
 
 
Hej hej!
 
Igår var vi alltså på bio hela familjen, på "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Den var väldigt speciell... Men riktigt rolig och bra! Skrattade en hel del och speciellt visa scener var verkligen klockrena. Sen var väl vissa saker bättre än andra, vissa händelser var lite väl brutala för min smak. Men ja, den var helt klart sevärd och det tycke hela familjen :) Så en lyckad kväll och ett bra filmtips!
 
Trailern:
 
 
Hej igen!
 
Haha, inläggen duggar tätt här ikväll... Men jag måste ju berätta vad jag gjort idag också. Som traditionen numera är var jag självklart med på IK Gandviks juldagsdistans i förmiddags! :) Trevligt som alltid. Dock sprang vi på Flianleden och alla som någonsin varit på den vet hur den ser ut... Ganska obanad. Så jag hade ingen chans att hänga med i täten av orienterare där mitt ute i skogen, så det blev ett ganska ensamt långpass ändå. Men det gick bra och framförallt var det helt underbart att köra första långpasset efter vilan!
 
Lånade en bild från Facebook på hela gänget som var med:
 
Efter det har jag mest slappat här hemma med en bok och lite annat fix. Senare ikväll är det dock bio på programmet! :) Jag och Anna gav mamma och pappa biljetter till "Hundraåringen" i julklapp, och självklart även till oss själva. Ska bli väldigt kul att se den, på premiärdagen dessutom! Recension kommer!
 
PUSS!