Halloj!

Fredag idag, alltså helg! :) Dock har jag i princip haft helg sedan i måndags, då jag inte haft något i skolan sedan dess... Eller jo, en examinationsuppgift men den är inlämnad och klar sedan ett par dagar tillbaka. Så denna veckan chillar jag mest ;)  

Eftersom det ju är höstlov har Anna varit hos mig i veckan, tisdag till torsdag. Vi hade några toppendagar som alltid :) Ätit god mat, myst, tittat på stan och så i tisdags var vi på Liseberg, det är ju Halloweentema där nu. Det var väldigt roligt att gå runt och kolla, ta en kaffe och så åkte vi Bergbanan. Tyvärr var alla spökhusbiljetter slut (?), men vi var på en liten föreställning så blev lite rädda i alla fall ;) Kan rekomendera att gå dit ni som inte varit det!


 
Hej!

Åh, vilken bra helg det blev. Först en riktigt bra lördag med trevligt sällskap och perfekt uppladdning :) Och sedan igår bar det då av till Uddevalla och Terräng SM! 

Loppet blev inte riktigt som jag trott innan. Det blåste ungefär halv storm så ingen ville ligga i tät... Första varvet kändes som att alla joggade i en klump, sen var vi några stycken som drog upp farten, fältet sprack upp och så sprang vi tre i täten ensamma sista halvan. Var rätt kämpigt på slutet, motvind är inte min grej, men jag höll ifrån och tog alltså SM-BRONS! Så himla mycket glädje i den målgången. Har aldrig tagit medalj på terräng SM förut, har aldrig ens varit nöjd efter ett terräng SM förut. Så det var väl så dags nu sista gången i juniorklassen. ÄNTLIGEN!

Godmorgon!

Idag är det lördag och det innebär att det är SM-helg! Terräng SM! Dock är det i Uddevalla i år så åker bara över dagen imorgon. Skönt på ett sätt att sova hemma och kunna ladda i lugn och ro, men ändå tråkigt eftersom jag gillar tävlingsresor. Får hålla en tumme hela dagen åt alla de som springer idag!

Nu ska jag starta helgen på bästa sätt med frukost och sedan träning! :) Har varit en ganska lugn vecka annars; en del träning, en del plugg, varit och vaccinerat mig för Sydafrika, och igår agerade jag taxi åt mormor och morfar. Igårkväll var även Hedda här hemma hos oss på en traditionell tacofredag! Mums! 

Nu: fokus mot morgondagen!

(Bild från förra helgen)