Halloj!

Har idag hittills hunnit med ett morgonpass (jogg + rörlighet), storstädning av rummet och sen ett till distanspass. Nu sitter jag på spårvagnen mot Slottskogen där det ska bli avslutningskväll med klassen. Grillning och brännboll står på schemat och i det här fina vädret kan det knappast bli annat än superbra! :)God morgon!
 
Befinner mig just nu hemma i Skara! :) Åkte hem efter skolan igår (då vi hade avklarat vårat sista grupparbete i kursen!!) för att lämna lite saker. Ska dock tillbaka till Göteborg igen nu i eftermiddag för en sista vända! På fredag är det nämligen SISTA grejen i skolan (sen är det "bara" en hemtenta från sommarlov) och det betyder att fredag också är sista dagen före sommaren som jag har hyrt rummet. Ska dock fortsätta hyra det från och med september så måste inte ta hem allting.
 
När jag kom hem igår så klippte jag gräset hos mormor & morfar och tog en fika där :) Sen så avslutades dagen med en mysig filmkväll tillsammans med Anna. Vi såg på "The Host" och den var så GALET bra! Har läst boken så hade rätt höga förväntningar, och de slog in! Så: SE DEN! Finns på Swefilmer :)
 
 
 
Nu ska jag köra dagens första träningspass, en timmes rörlighet/styrka. Ikväll blir det intervaller med gruppen. Najs, najs :) Ni får ha en bra tisdag!
 
PUSS & KRAM
Hallojsan!
 
Jo då, jag är kvar... Lite usel uppdatering bara. Det händer ganska mycket just nu - den här veckan är fullproppad med olika saker! Men, det är roliga saker så det ska nog gå bra! :) Ska försöka slänga in lite inlägg här och berätta mer efter hand. Om inte annat för min egen skull för att kunna se tillbaka på allt!
 
Helgen var bra, den spenderades ju som sagt i Huddinge där det var Stafett SM. Dock blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig... Jag tävlade nämligen inte. Det är en lång historia och inget jag vill skriva om här, men en kort sammanfattning är att jag var reserv och inte "behövdes". Men jag gjorde det bästa av situationen: hejade på alla duktiga SAIK:are (2 guld, 2 silver och 2 brons säger väl sitt?), hade ett eget miniträningsläger med 4 bra pass, njöt av hotellfrukost, trevligt sällskap, god mat och så ca 13 timmars bussresa som ägnades åt plugg, plugg och plugg. Så, en bra tävlingshelg dock utan tävling!
 
Vi tjejer spelade in en riktigt bra musikvideo i lördags, den finns länkad på Facebook men jag testar att ladda upp den här ifall någon har missat den. Se och njut :)
 

Stafett-SM-låten 2013 from Per Skoog on Vimeo.

 

Vet inte om jag gjorde rätt med länkningen, får kolla på det senare i så fall. Nu hinner jag inte sitta här mer, kommer mer uppdatering senare :)

KRAM