Hej!

Min lördagskväll spenderas hemma i Skara med familjen, ska alldeles strax börja med tacosen! Kvalitetstid kallas det! :)

I alla fall. Det senaste dygnet har spenderats på Lisebergsbyn där det för tillfället är årets upplaga av Bannister Running Camp för födda 99-02. Eftersom det är min tränare som arrangerar det så var jag med som en av hjälpledarna, ganska exakt halva lägret var "min del". Var lite tråkigt att sätta sig på tåget hem, men efter att ha hjälpt till med bland annat två träningar, sovit på golvet (i ett rum med 4 superhärliga norska tjejer), ätit hotellfrukost, inte riktigt visat raka vägen till restaurangen vi skulle äta på ("vi har verkligen gått runt i en cirkel det senaste, vems idé var det här?") och lite annat najs så kändes det ändå okej, i alla fall när man ska hem till andra roligheter :)

Har ingen annan bild än så kan väl alltid köra lite traditionsenlig frukostbild så länge! Hej!

Nu har snart hela veckan gått, och det väntar en till rolig helg! :) Hitills har veckan också varit bra, med VFU, läxhjälp i tisdags och så träning. Praktiken har rullat på bra, igår hade jag min examinerande lektion. Det gick bra, helt enligt plan, och jag fick bra kritik och tips för fortsättningen. Skönt att ha det avklarat i alla fall! 

Träningen har också rullat på, dock har jag lite viloperiod för tillfället. Även om det bara är 2 veckor och även om jag får träna lite lätt varannan dag så är det jättetråkigt. Tröttnade typ i tisdags... Haha! Men det är nog bra, framförallt med tanke på att jag kunnat träna på sedan september ifjol utan något annat uppehåll. Ladda batterierna lite för att fortsätta uppbyggnaden sen i vinter  

Imorgon ska vi ha adventssamling i skolan, så idag pyntade vi klassrummet med julsaker. Bland annat så gjorde eleverna en hand-gran! Efter skolan pysslade jag ihop julgranskulor med gåtor på och vips så blev det en adventskalender. Nu kan julkänslorna börja!Halloj!

Jag har haft en väldigt bra, intensiv och händelserik helg, hann med hur mycket som helst! :) 

I fredags efter praktiken åkte jag in till stan och fikade med Miriam, mycket trevligt och mycket dyrt (hur kan en glutenfri fralla kosta 61 kr?!?!). Träning på det och så var den dagen över. 

I lördags började dagen med ett tidigt testlopp, körde 5000 m. Gick varken bra eller dåligt utan mer ganska okej. Sen åkte jag i alla fall vidare till Lidköping där en mysig dag med Jossan var på tur :) Vi gjorde tacos och sen tog vi en sväng på stan. Kvällen spenderades hemma i soffan i Skara med mamma och pappa. 

Och så igår så började dagen med reklamutdelning innan det bar av till Skövde. Jag hämtade nämligen upp Jossan och Louise (!) för att där luncha med Jennica på hennes rast. Om jag räknat rätt var det första gången vi fyra var samlade sedan maj! Väldigt trevligt att vi lyckades få in nästan 2 timmar tillsammans! :) Sedan bar det av hem för att fika hos mormor & morfar, springa ett långpass och sedan ha en tacokväll med familjen. 

Det gäller att ta vara på helgen!