Hejsan!

Har inte tid att starta datorn, och har ändå inga bilder från dagen att bjuda på. Men blir ändå lite mobilblogg för vill ju berätta om tävlingen :) Den gick nämligen riktigt bra. Jag körde på rätt hårt från början och passerade halvvägs på ca 19.50. Men där kom det jag inte var beredd på: Värsta uppförsbacken! Och den bara fortsatte och fortsatte och fortsatte! Smart jag är som inte läser banprofilen va? :) Benen dog typ varje steg och kändes som att jag joggade. MEN jag gav mig i den på att kämpa och tog kilometer för kilometer plus roade mig med att räkna steg. Så, glad och utmattad, kom jag i mål som sexa (av 187 stycken! snacka om populär stadslopp) på den fina tiden 40:22. Nöjd :)

Men nu ska jag fixa iordning och bege mig på grillmys. Återkommer imorgon med mer babbel antar jag :)
Ha en fin Valborgsmässoafton!
Tjoflöjt!

Veckans bästa dag... Fredag! :)
Har hittills hunnit med skolan, Musikskolan och en fika på stan. Yeah :D
Resten av kvällen blir det bara att softa framför TV:n och tagga för imorgon när det är dags för tävling igen :) Och inte vilken tävling som helst, första stadsloppet för i år närmare bestämt. Lerumsloppet, damer 10 km är det som gäller. Skojsgt värre :) Och så på kvällen är det ju Valborg så då ska jag ha det trevligt med Louise och kanske någon mer.
-
Aja, mer om det någon annan dag. Nu ska jag kolla facebook :) Känner förresten att jag varit lite dålig på att skriva/visa vad jag köpte på Teneriffa. Därför ska ni få bild på en av tröjorna jag köpte eftersom jag hade på mig den idag :)

Najs va? :) Hehe. Kostade typ 120 svenska kronor eller något. På Stradivarius (var typ som Gina Tricot). Mer grejer jag köpte kommer väl upp allt eftersom :) Men på bilden ser ni iaf en sak till... Nämligen mitt ascoola iPhoneskal (eller heter det så när det är sån där gummigrej? överdrag känns rättare) med sån där apa på :) Prutade ner den 4 euro dessutom så blev dryga 50-60 svenska kronor. Sånt gillar jag! :)

Ha en bra fredagskväll!
Helloooo!

Liveblogg från spikmattan! Ligger här och har det gött... Noot! Det gör verkligen skitont, överallt. Men ska snart pallra mig upp och iväg på dagens andra träningspass. Så det är bara att stå ut, varmt blir det iaf - både av blodcirkulationen och solen som skiner in genom fönstret.

Simma lugnt!