Halloj!
 
Det är fredag och jag är på väg hemåt för lite långhelg, inte varit hemma på ett par veckor nu så det blir skönt. Planen är i alla fall att sova två nätter i Skara innan det bär av till Mariestad och sedan tillbaka till Göteborg igen på måndag. Känner att jag befinner mig på alla möjliga platser för tillfället, men så länge jag har läget under kontroll tycker jag bara det är kul!
 
Det gick ju inte så bra med min påsklovs-uppdatering men hur som helst blev lovet riktigt bra! Jag gjorde inget särskilt utan passade på att ta det lite lugnt, fokusera på bra träning och träffa lite kompisar. Bland annat blev det en lyxfrulle på Nockes med bästa Jossan och Olivia, en trevlig prata-ikapp-lunch med fina Emilia och så var jag + Anton på lite påskfika hos Jennica, Marcus och Jasmine.
 
I helgen som gick var Anton hos mig i Göteborg istället. Vi var bland annat på öppningen av Liseberg. Vi hängde bokstavligen på låset, det var lite kul ;) Så vi ägnade lördagen åt att strosa runt där - vi var på det nya Klubbland, åkte Lisebergshjulet, åt god mat och drack kaffe. Perfekt häng med andra ord.  
 
 
 
 
 
Hej!
 
Eftersom jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera (förlåt!) kan ni ju passa på att läsa en liten reklamartikel där det står om mig så länge. Jag visste inte själv att de skulle skriva om mig på det sättet (det finns även en länk på Facebook) så det var en rolig överraskning :) Det är alltså via det företaget som jag har tagit blodprov till exempel före och efter Sydafrika. Mycket smidigt och bra!
 
https://werlabs.se/omdomen/malin-strand
 
 
 
 
Godmorgon!
 
Hade tänkt skriva lite mer om mitt påsklov i ett eget inlägg, för även om jag inte hade något särskilt för mig (det vill säga ingen resa, inget läger eller något sånt) så hann jag med en hel del roliga saker :) 
 
Tänkte dock börja med att skriva några rader om vad jag gjorde i lördags, det vill säga på påskafton... Då var det nämligen tävlingsdags i form av Premiärloppet! Veckan innan var jag rätt taggad på att få ett bra lopp och få lite tävlingskänsla igen mitt i grundträningen. Men redan kvällen innan kände jag hur benen var som cement och tyvärr blev det inte bättre efter uppvärmningen. Så det var tunga ben från start till mål, har nog aldrig velat bryta ett lopp så mycket som jag ville i lördags... Men det gjorde jag självklart inte (skulle aldrig bryta ett lopp för att det känns tungt, det är jag för tjurskallig för). Så sammanfattningsvis kan man väl säga att det var inte något roligt lopp, jag var inte nöjd, efteråt så önskade jag mest att jag inte varit med, MEN jag fick ändå med mig en andraplats och dessutom drygt 2 minuter snabbare tid än jag gjorde senast jag var med (2014). Så resultatet var ändå okej, dock tråkigt när man känner att man inte kan ge allt. Men med tanke på att jag den senaste månaden tränat mer och hårdare än jag någonsin gjort förut så var det ändå okej att benen satte stopp, det blev ändå ett bra träningspass. Och att jag dagen efter bokstavligen flög fram på långpasset och dagen efter det gjorde ett av mina bästa intervallpass gjorde dessutom att jag redan släppt det och gått vidare med besked! Dessutom tog Per lite snygga foton efter loppet så helt bortkastad var ändå inte resan till Skatås ;)