Hej!
 
Här var det tomt! Har hur som helst haft en skön långhelg hemma! :) Skulle egentligen åkt tillbaka idag, men ändrade mig i förmiddags och stannade kvar här en dag till (hade ändå självstudier). Man får passa på när man kan. Så har ägnat dagen åt plugg, mys med Anna, lite städning och så nu ikväll ett 20 km långpass. Najs najs! :)
 
I fredags innan jag åkte hem var jag ju först ute på VFU:n och gjorde en uppgift, sen körde jag snabbhet i FIH. Var lite kaxig innan och tyckte att det knappt var ett riktigt träningspass, totalt 16 stycken 60 m-lopp. Men skratta bäst som skratta sist... Har lidit av extrem träningsvärk hela helgen! Haha, så kan det gå...
 
I lördags var det dubbelpass och sen en myskväll hos Jossan på programmet :) Vi hade ett eget hemmaspa med fotbad och ansiktsmask, sååååå härligt!
 
Och igår var det intervaller (med västa träningsvärken... ingen höjdare) och sen en tur till Skövde som gällde. Letar löparskor för glatta livet men hittar inga i rätt storlek. Börjar bli lite panik nu inför träningslägret, får lägga på en högre växel nu i veckan och finkamma Göteborgs sportaffärer!
 
Måste bara nämna också att jag kört årets första utomhuspass i shorts. Nu är det vår!
 
 
Nu ska jag duscha, packa ihop och sova. Imorgon är det spännande saker som händer! Mer om det då!
 
PUSS & KRAM
Godkväll!

Känns som jag bara skriver här när jag är trött... Men just nu är jag verkligen helt slut! Sov bara 5 timmar i natt (kunde verkligen inte somna), dubbla löppass på det och ett seminarium så är man rätt tömd på den lilla energin. Har varit en bra dag i alla fall, några upp och nedgångar (är en del stress inblandad här och där för tillfället) men tror jag har löst allt nu! :)

Veckan har mest bestått av plugg och träningar den med. Började ju en nu kurs i måndags så är en del kurslitteratur att läsa in. I tisdags läste jag ganska exakt hela dagen, så fick bort en del då. Träningen har rullar på bra den med, första passet idag 05.45 satt fint till exempel! 


Men nu måste jag verkligen sova innan jag däckar här vid skrivbordet. Imorgon ska jag ut till praktiken på morgonen för att göra en intervju-uppgift! Sen är det ett välbehövligt snabbhetspass på programmet innan jag drar mig hemåt för helg! Blir fint det!

KRAM
Halloj!
 
Då var det måndag igen, ny vecka och nya tag :) Jag är dock rätt så trött för tillfället, klockan ringde kvart över fem idag för att åka tillbaka till Göteborg... Som tur är kan jag sova ut imorgon istället! Så ska snart krypa ner i sängen hade jag tänkt.
 
Jag har i alla fall haft en bra helg hemma. I lördags träffades äntligen jag, Josefine och Louise! :) Äntligen var Louise hemma, om än bara över helgen. Vi gjorde tacos och sen efter det satt vi bara och pratade i flera timmar, så himla välbehövligt och mysigt. Mina älskade bästisar, har så himla tur att jag har så fina kompisar!
 
 
Igår bjöd dagen på ett långpass och sen kom Jennica till Skara :) Vi gick tipspromenaden, var riktigt knepiga frågor så lär nog inte vinna något direkt, men det var en trevlig promenad och en fin runda! Och sen tog vi en fika på Nockes. Som sagt, jag har så fina kompisar!
 
PUSS!