Godkväll!

Lång måndag idag! Är på väg hem efter att ha varit i Göteborg efter jobbet och sprungit intervaller. Är visst lite galen denna sommaren, går upp 05.00 (nästan) varje dag men envisas ändå med att åka till Göteborg en massa. Jag som brukar vara så ordentlig med sömnen kör lite yolo så att säga! ;) Men det är det värt när man får till höjdarpass, idag var det tusenmetare som gällde och kommentaren av en liten kille på spårvagnen får sammanfatta passet: "Du luktar illa!" Haha! :)

Annars så läser jag mest nu för tiden. Är helt fast i Patrik Sjöbergs bok "Det du inte såg". Är så himla välskriven och ärlig. Har läst halva än så länge och vill inte att den ska ta slut samtidigt som jag inte vill sluta läsa. Tur i oturen att jag är en långsam läsare då.

Tjo!

Slutet på veckan har inte varit så spännande... Jobb och träning, det rullar på! :) Igår var det ju dessutom fredag så lyxade med tacos och Diamond Legaue på kvällen. Najs.

Idag har jag börjat dagen (efter en underbar sovmorgon!) med att hänga med mamma & pappa till Skövde. Tittat i några affärer och precis ätit god lunch på Elins esplanad. Ska nu vidare mot tåget mot Göteborg för träning! Bra lördag!
Halloj!

Sitter här och har precis ätit, kom nyss hem efter att varit på arenan och kört ett tufft banpass coachad av min tränare :) Var tufft men kul!

Igår efter jobbet hade jag vila, så då hämtade Åsa mig och vi hade en mysig eftermiddag på stan! :) Var väldigt länge sedan vi sågs (och länge tills vi kommer att ses igen...) eftersom hon pluggar i Umeå. Så en fika, en sväng på stan och MASSOR av babbel satt perfekt! :) Önskar Umeå var närmare, så himla fin vän!