Hej!
 
Skulle ju berätta vad jag gjorde i helgen, jag jobbade nämligen som ledare på Bannister running camp, den årliga traditionen! :) Räknade jag rätt var det sjätte året i rad, de första gångerna var jag ju dock lägerdeltagare och inte ledare. Det blev en riktigt rolig helg, trots alldeles för lite sömn. Men det vägdes ju upp av riktigt lyxig frukost! Alltså brieost på fröknäcke är nog min nya craving. Så gott. 
 
Annars bjöd helgen på fyra lyckade träningspass (och ett femte för mig efteråt), lite olika aktiviteter, biofilmen "Flykten till framtiden" (den var bra - rekommenderas!) och ja... Häng med 50 stycken löparälskande barn! Lite som att ta med sig jobbet hem över helgen. 
 
 
 
 
 
Godmorgon!
 
Åh, äntligen måndag morgon! Eller inte... Framförallt inte eftersom jag inte sovit särskilt mycket i helgen och så kom jag till jobbet där 6/9 (!) ordinarie personal är lediga eller sjuka! Kaos med andra ord. Men det ska nog ordna upp sig till slut, laddar med kaffe nu på rasten :)  
 
På tal om jobbet så var jag i torsdags på en kurs hos Lärarförbundet där man fick ett rätt extremt lyxigt fika i form av en räkmacka. Den räkmackan och en latte tackar man ju inte nej till ;)
 
Men nu är det inga räkmackor som gäller utan att fortsätta ta sig igenom denna måndagen, kommer ett inlägg om helgens bravader senare tänkte jag!
 
 
 
Tjo!
 
Idag är det en månad (!) till julafton och jag börjar så smått skapa julkänsla. Detta bjöds det på efter gårdagens morgonpass: (obs puddingen var inte alls god)