Godkväll!
 
Efter en intensiv jobb- och träningsvecka blev det en väldigt bra helg måste jag säga. Som vanligt känns det kanske som man behövt en dag till, men de dagarna det var har jag utnyttjat bra ;) I fredags efter jobb och träning mötte jag nämligen upp Anton. Vi åkte till Burgerssons där jag äntligen fick bjuda på lyxburgare. Sedan blev det en lugn kväll och igår inledde jag dagen med årets första riktiga banpass. 10x400 m bjöds det på och det gick riktigt bra! :) Firades med en lyxig brunch på favoritstället Kafferosten innan vi tog tåget hemåt. Ett perfekt dygn med andra ord!
 
Idag har jag sprungit långpass på förmiddagen och på eftermiddagen var det 20-årskalas för Anna som gällde. Min lillasyster fyllde alltså 20 (!) i onsdags, galet. Nu är jag alldeles strax tillbaka i lägenheten och är redo för en ny vecka och nya tag!
 
 
 
 
Halloj!
 
Tänkte bara kika in och följa upp det senaste inlägget - det vill säga berätta hur det gick med säsongspremiären! :) Jag sprang ju alltså 3000 m i lördags, känslan innan var förväntansfull blandad med nästan lite smått ångest. Hade ingen som helst aning om vad jag kunde vänta mig, jag vet ju att jag har tränat bra det senaste men jag har inte kört ett enda banpass än och inte särskilt mycket fartträning i övrigt heller. Fokus har varit på mängd och tröskel. Så därför var det jättesvårt att veta vad som var rimligt att satsa mot och vi bestämde att jag skulle springa på känsla och placering. 
 
Det hela slutade i alla fall med ett nästpers (inomhus), en andraplats och 2000 kr i prispengar! 5 sekunder från fjolårsperset får anses som fullt godkänt med tanke på att jag då var i tävlingsfas, nu i uppbyggnadsfas. Finns gott om utvecklingspotential för resten av säsongen med andra ord vilket känns skönt! Nu ska det bara gå snabbare! Att det kändes riktigt, riktigt bra var dessutom det viktigaste. Nu är säsongen igång!
 
 
 
 
 
 
Godmorgon!
 
Idag är det raceday! Idag 14.50 inleds säsongen 2017 med 3000 m i Friidrottens hus! Har inte tävlat sedan terräng SM (!) så det ska bli kul att komma igång nu, men lite pirrigt. Har ju inte riktigt börjat med tävlingsspecifik träning än. Men bästa träningen är ju att tävla!
 
Veckan har rusat förbi. Mycket jobb, mycket träning och så lite annat kul där mellan. I onsdags fyllde Madde år så då var vi ute och åt middag ett gäng efter träningen. Mycket trevligt! :) Vi var på Pinchos. Har aldrig varit där förut, det var en mysig restaurang med got mat. Blev väl dock inte riktigt frälst på konceptet kanske men helt klart lite extra lyxigt om man ska fira något. Kommer säkerligen gå dit igen någon gång.