Godmorgon! :)

Sitter i bussen och lyssnar på Spotify (premium - available offline yeah!). Kändes rätt härligt att vakna imorse och ha skolveckans enda sovmorgon OCH kortaste dag framför sig. Vi är nämligen halvklass på Naturkunskapen och min halva har inte idag. Med andra ord har jag bara två idrottslektioner och slutar 11.45 :)

Ikväll ska jag, Louise och Jennica fira världens bästa Josefine som fyllde ARTON i onsdags!!! :) Tänker inte avslöja mer, vad vi ska göra är nämligen hemligt för födelsedagsbarnet!

Puss & kram så länge :)

Tja!

Sitter hos mormor och morfar i vanlig ordning. Har precis fikat lite (=druckit kaffe, haaappy moment) :) Mellanlandar mellan skolan och träningen med andra ord.

Skoldagen var lång men bra, 08-16. Börjar dyka upp plugg här och där... Dags att ta tag i livet lite nu med andra ord, har inte orkat plugga så mycket hittills. Hmm.

Jaja nu ska jag vara social med de andra och sen hem och byta om till träningen. Ska kötta lite distans i detta fina höstväder :)

Ha en fortsatt bra torsdag!

Hejsan!

Sitter i skolan och jobbar. Om en dryg timma är det dags för lunch - jag är vrålhungrig! Men det är strömming idag så det är ju gott :) Najs.
-

Orkade aldrig skriva något mer igår för jag var helt och hållet slut efter träningen. Haha. Körde 9x2 min med joggvila och det var så sjuuukt jobbigt. Men det gick bra :) Men sen snurrade det lite hela kvällen sen, hehe. På tal om att vara trött och sådär så hade fotona från Lidingöloppet kommit nu. Jag såg ju mer eller mindre knäpp ut på de flesta, inget inköp här med andra ord :P Hmm. Jaja nu ska jag fortsätta att arbeta. Vi hörs!
Puss!