Halloj!

Ganska spännande dagar för tillfället. Jobbar (alltså vikarierar) nämligen tisdag, onsdag och torsdag denna veckan! Så första dagen av tre är precis avklarad och det var så himla kul! :) Var på en ny skola, i en ny klass (en femma/sexa), ska dit imorgon igen och sedan på torsdag ut till min praktikklass. Nu ska jag vidare mot läxhjälpen, med andra ord rullar pengarna in idag, hehe ;)

...Och det är väl tur det för jag skulle ju berätta vad jag gjorde i söndags kväll också, jag var nämligen på balett med Elen på konserthuset här i Göteborg! Några av världens bästa balettdansörer dansade, så med andra ord var det inte direkt gratis. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det mer än att det var en upplevelse och kul att ha testat på att vara lite kulturell, men jag kan alldeles för lite om balett för att liksom bli fast (och tycka det var värt pengarna). Men det var en fin kväll helt klart!
Godmorgon!

Eftersom jag vaknar som en klocka mellan halv åtta och åtta varje dag nu för tiden är jag vaken och redo att kicka igång söndagen ;) Först vankas scones, sedan långpass och ikväll ska jag göra något häftigt, men mer om det senare. 

Veckan i Göteborg har varit bra, har förutom massa träning och plugg varit på två arbetsintervjuer (håller för fullt på att söka jobb till hösten!) och haft en supertrevlig lunch på stan med Martina. Bra med "gamla" kompisar som valt samma pluggstad! 

I fredags var jag hemma för att titta på när Anna och Hedda var med på lunchmusiken i Domkyrkan. De spelade och sjöng så fint! Ville inte att det skulle ta slut, men när det väl gjorde det gick vi och åt lunch på Mix and go så det var inte så farligt ändå ;) 
 


Godmorgon!

Värst vad aktiv jag var här för tillfället, hehe. Men ville bara visa dagens lyxiga måndagsfrulle - nämligen en frukostpaj! Dock såg den väldigt mycket godare ut än den var, så jag ska testa något annat recept framöver och återkommer med ett recept när jag hittat det "perfekta". 

Men lite fina frukostbilder skadar ju aldrig.