Hoppla!
 
Sitter/ligger i soffan (hehe, byter position hela tiden) och ser på Friidrotts EM :) Blandade svenska insatser, men är för tillfället i alla fall sjukt imponerad av Moa Hjelmer och Philip Nossmy. Grymt! Har tidigare idag varit och klippt gräs och sen gjort mina styrke/rörlighetsövningar. I eftermiddag väntar ett distanspass och sedan mer TV-tittande, en bra dag alltså! :)
 
Igår så började jag dagen med att rensa buskar. Ganska kul förutom att jag brände mig på ungefär hundratusen brännässlor, gjorde väldigt ont och stack i fingrarna och på händerna hela dagen. Jag hatar brännässlor!! Sen blev det en väldigt lugn dag fram till kvällen då jag och mamma åkte till Kvänum där det var Midnattsloppet. Förutom att jag träffade massa trevliga personer blev det dock ingen jätterolig upplevelse... Kändes rätt så bra i början men sen efter några kilometer tog jag helt slut och sista 5 km gick  på 23 min, ungefär i distanstempo med andra ord. Men, jag har ju nyligen varit sjuk i nästan två veckor så det finns ju en förklaring och jag får vara nöjd med att jag ens kunde vara med! Dessutom var det ju ett bra träningspass :) Efteråt mådde jag dock inget vidare, var alldeles snurrig, hade ont i magen och mådde illa så det blev raka vägen hem, äta och sova.
 
Muntrar upp mig med att kolla på bilderna från loppet förra året, då gick det riktigt bra :D
 
Men nu blev det en trevlig överraskning; ska träffa Louise en sväng :) Får skriva mer här senare!
 
Pusshej!
Hejsan!
 
Yes, nu är jag hemma igen! För er som inte vet har jag varit en vecka (kom hem igår) på Karpathos, en ö i Grekland! Ville dock hålla det lite hemligt på internet för att inte bättra på oddsen för inbrott (mormor har skrämt upp mig, hehe).
 
Det har varit en helt underbar vecka! :) Nästan lite sådär för varmt, grymt soligt och jättefin liten mysig ö! Dagarna såg ut ungefär likadana ut; vi sov länge och åt en lugn frukost, sen gick vi en promenad och badade i havet, gick tillbaka till hotellrummet och åt lunch, sen tränade jag på eftermiddagen och på kvällen gick vi in till stan och tittade i affärer plus åt middag. Mys!!! :) En dag hyrde vi en bil och begav oss på utflykt i bergen, najs!
 
Något av det bästa var också att jag blev frisk! Äntligen! Efter 1,5 veckas halsont fanns det inget härligare än att bege sig ut och jogga! :) Så sen det blev många bra pass! Härligt! Dock så var det sjukt varmt och jobbigt så av den anledningen var det faktiskt lite skönt att komma hem ;) Men det var nog den enda anledningen också...
-
 
Nu blir det lite bildbomb! :)
 
Såhär spenderade jag mycket tid...
 
... Eller så här!
 
På Midsommarafton ordnade reseledarna midsommarfirande på stranden med dans runt midsommarstången, grillbuffé, fiskedamm och en 5-kamp. Jätteroligt och lite annorlunda kanske... ;) Plus att mitt lag vann 5-kampen!!!!! Haha.
 
Små grodorna i sanden! (Det var faktiskt sjukt jobbigt!)
 
Här gör jag äggstafett!
 
Hela familjen vid stången! ;)
 
En av stränderna vi var en hel del på!
 
En middag :) Jag testade olika grekiska maträtter och det var riktigt gott, speciellt spenatpaj kan jag rekomendera för er som får tillfälle att äta det!!! ;)
 
Jag & Anna utanför hotellet :)
 
Yeah!
 
Sista dagen blev det veckans bästa lunch... Egentligen skulle det bara vara lite fika men jag blev så proppmätt att jag höll mig mätt ända till middagen, haha!
 
Sådär, hoppas ni blev lite avundsjuka nu, heh ;) Vi hörs senare om lite mer uppdaterad uppdatering, svensk så att säga. Hehe!
 
Puss!
 
 
Nu så kommer det att vara ganska tomt på bloggen här i en vecka ungefär kan jag meddela, varför är lite hemligt men jag lovar att berätta massor när jag är tillbaka igen! :D Det är i alla fall något jätteroligt som ska hända och det kommer att bli många fina foton uppladdade nästa helg!
 
Så kika in här igen om en vecka så är jag tillbaka i bloggartagen!
HA DET BÄST TILLS DESS! :)