Hej!
 
Igår var en väldigt bra dag, nästan hela dagen. Tänkte dock börja med det som var det tråkiga och det var att ett av våra marsvin, Svea, dog på kvällen. Eftersom hon var 2 år yngre än de andra vi har var det oväntat. Men hon har varit lite konstig ett tag och haft små ryck för sig, och igår kväll blev det till hela kramper och hon blev förlamad i bakbenen. Pappa tror att hon fick en hjärnblödning, sådant som kan hända även marsvin såklart. Väldigt, väldigt tråkigt, R.I.P våran lilla kaxiga Svea, var du nu är nu.
 
En bild från lite tidigare i vintras när jag och Svea hade en mysmorgon.
 
 
Nu till det roligare. Jag var nämligen hemma hela dagen igår, åkte hem sent i torsdagskväll efter träningen. Skönt och det blev en väldigt rolig dag med trevligt sällskap :) Först lite fix & trix och ett lätt träningspass på förmiddagen. Sedan kom finaste Jossan, vi pratade en massa och lagade god lunch. Lika trevligt som vi alltid har!
 
 
...Och på kvällen kom släkten, för då firade vi Annas 18-årsdag (hon fyllde ju förra söndagen). God mat, (tacos för oss "barn" även om vi nu är 15, 18 och 21...) och kaffe på det såklart.
 
Idag har jag andra äventyr för mig, men mer om det en annan gång!
 
Puss!