Tjo!
 
Åh, jag är så glad! :) Anna är här nu och det är superduperdundermysigt! Efter en jobbig skoldag med två ganska tunga föreläsningar (dock i trevligt sällskap) så mötte jag upp henne i stan från hennes tåg. Vi gick en kort runda på stan och sen åkte vi hit till rummet. Drack kaffe, var på ICA och sen var vi duktiga och pluggade någon timme. Därefter blev det tacos! Tisdagslyx, mums! :)
 
 
Resten av kvällen har vi Skypat med mamma & sett en film - "Another cinderella story". Den var... Konstig! Men bra och väldigt rolig! Se den om ni vill skratta, haha :) Nu ska vi göra oss iordning för att sova, imorgon är en ny dag med ännu mera mys! (Och lite skola...)
 
PUSS!
 
  
Hej!
 
Är grymt trött så ska strax slå ihop plugget och lägga mig för att sova. Tänkte bara kolla in läget lite här först :) Idag har jag börjat veckan bra! Först åkte jag in till skolan och pluggade på fömiddagen och sen efter lunch var det en föreläsning, på Svenska Mässan. Stort ställe och jobbig föreläsning, men ändå intressant! Därefter åkte jag tillbaka till skolan och pluggade lite till. Med andra ord en pluggig start på veckan, känns bra med tanke på att det är mitt livs första tentavecka!
 
Men sen blev det en roligare kväll! :) Jag mötte upp Louise och hennes kompisar Magnus och Ludvig på centalen, så gick vi och handlade lite och sen åkte vi hem till henne och lagade mat. Trevligt sällskap och maten blev väldigt lyckad! Trots att jag ansvarade för omrörningen, hehe. Risotto med lufttokad skinka serverades, smaskigt! :)
 
 
 
Sen jag kom tillbaka har jag bara pluggat och Skypat med mamma & Anna. Nu är jag som sagt tröööööööööööööött och ska sova. Får skriva mer senare, typ imorgon. Då är det först en fullspäckad skoldag som gäller och sen kommer Anna hit! Hon ska vara här några dagar eftersom hon har höstlov, kommer bli grymt kul :)
 
Puss & Kram!
Hejsvejs!
 
Fyndigt påkommen rubrik va?! Känner att inspirationen flödar här på bloggen för tillfället. Vad får jag allt ifrån liksom? Har inte ens druckit glögg (för att citera Björn Gustafsson på Melodifestivalen, om ni minns det?). Öh japp. Hur som helst, jag är, som rubriken säger, på rummet igen! Efter en helg på resande fot!
 
Igår efter frukost så begav jag mig bort mot samling för avresa till Malmö! Vi var framme vid tre, med ett lunchstopp, och då blev det bara incheckning och sedan åkte vi och kollade banan med en distansrunda. Dock så sprang vi lite fel så kom ut på 12 km banan istället, men bättre än inget ;) Sedan blev det snabb dusch på hotellet innan vi åkte in till Malmö centrum för pastamiddag! Fick vänta länge på maten och den var rätt dyr, men den var god så det var det värt :) Kvällen avslutades sedan med film, trevligt.
 
Idag var det upp och hoppa, efter en timmes extra sömn på grund av vintertiden naaaaaaaaaaajs, för hotellfrukost!!! Tjohej :D Därefter så var det lite rörlighet och ihoppackning innan vi åkte till tävlingen. Yddingeloppet 6 km var det alltså som gällde. Och det gick... okej. Inte så bra som jag hoppats, men inte dåligt. Kom i mål på 23.06 som åtta bland juniorerna. Kändes bra förutom en tung sista kilometer, så som sagt... okej. Vill inte älta det för mycket. Sen åkte vi till hotellet och duschade innan vi åkte mot Göteborg. Var på rummet vid sjutiden och har sedan dess ätit middag och Skypat med Anna & mamma :)
 
Banan var i alla fall sjuuuuuuuukt fin! Försökte ta lite kort igår men det blev inte alls lika fint på bild. Men lite smakprov i alla fall:
 
 
 
 
Nu ska jag se på Solsidan på TV4play, plugga lite och sen sova. Imorgon är en ny vecka som ska inledas med skola och sedan ska jag hem till Louise på kvällen för matlagning :) Kommer bli grymt bra och sedan är hela veckan full med saker. Och tur är väl det för imorgon börjar även min viloperiod! Usch! 2 veckor utan löpning, kommer bli hemskt! Men, som sagt, lika bra att få den överstökad. Plus att jag ska träna lite annat och så har jag lite andra saker inplanerat så att jag inte ska få panik.
 
KRAM!