Heeeej!

Det händer mycket nu, med allt möjligt. Jag hinner inte riktigt med känner jag, men jag gör så gott jag kan! Förhoppningvis kommer det bli en grym vår på många sätt i alla fall :)

Idag har jag varit ute på VFUn tillsammans med en i klassen och obersverat en engelskalektion. Intressant! Sen blev det raka vägen till Nordic Wellness för tröskel på löpband och sedan till FIH för gymstyrka och massage. Intensiv, bra dag! :)

Och ungefär så har hela veckan varit, mycket (engelska)plugg och träning. Men kan inte bli annat än bra vecka när man började den som jag gjorde i måndags; hemma med mysfrukost! :) Behövde inte åka förrän nio så lyxade till det lite extra!Godkväll!

Idag har veckan avslutats på ett bra sätt. Långpass på förmiddagen följt av 17-årskalas nu på eftermiddagen/kvällen :) Det serverades (vegetariska) pajer och cupcakes. Trevligt som alltid när familjen Strand har släktkalas!  Hej igen!

Nu har jag tid att skriva lite mer om veckan. Har varit fullt ös, mycket engelska-plugg och mycket träning plus lite annat mellan. Men det har varit en bra vecka! :) 

Träningen rullar på riktigt bra nu. Mycket mängd och 9 pass/vecka det senaste, känns lite i benen nu men ändå ingen större fara. Kommer bli en rolig tävlingsvår hoppas jag! Är just nu på väg hem från Friidrottens hus där det bjöds på banintervaller, trevlig start på helgen! :)

I torsdags hade jag självstudier så mellan det (och dubbelpass) mötte jag fina Emilia för att luncha på stan. Såna där trevliga guldkorn som lyser upp veckan! :) Dessutom riktigt god mat!