Halloj!

Första arbetsveckan bjöd på lite av varje. Framförallt en jobbhelg - jobbade alla dagar utom i onsdag. Med andra ord är inte min arbetsvecka riktigt "slut" än, men är ledig denna onsdagen också så det ser jag fram mot :) Är lite sliten just nu, men ska som tur är bara jobba en helg till i sommar. 

Annat som hände förra veckan; bland annat latte med bästa Jossan i tisdags, dubbelpass och lunch på stan med mamma min lediga onsdag, många träningar och så en tävling. I fredags sprang jag nämligen Midnattsloppet i Kvänum. Det gick fullständigt åt skogen (bokstavlig talat haha). Var helt slut innan (starten gick 20.30 och hade ju varit uppe sen fem) och hade huvudvärk. Det resulterade i att benen var helt slut efter 2 km, förstår inte hur jag tog mig i mål. I efterhand var det väl dumt att jag ens startade (eller att jag inte bröt), men det är lätt att vara efterklok. Jag sov gott den natten i alla fall (fram tills jag skulle upp och jobba igen då). 

Tjo!

Resten av förra veckan flöt på bra, framförallt mycket träning som börjar kännas bättre och bättre nu! :) Men även dubbla kalas eftersom mormor fyllde 88 i torsdags och Hedda 15 i söndags! Var ju självfallet tvunget att firas :)

...Och så var det ju även midsommarfirande såklart! Jag åt en trevlig lunch med Jossan, Louise och Anton, sen drog vi oss till Fornbyn och därefter hängde jag med hem för grillkväll tillsammans med Paula och Hedda :) En väldigt trevlig dag!

Nu har jag börjar jobba, började igår. Har 8 veckor heltid tillsammans med min älskade städvagn att se fram mot. Det blir bra det! Men har ju lite annat inplanerat mellanåt såklart, men mer om det snarare. 

Halloj!

Det senaste dygnet har jag faktiskt befunnit mig i huvudstaden :) Åkte vid lunch igår och kom hem vid lunch idag. Anledningen var att jag igår kväll sprang 10 000 m på Stockholm stadion! En väldigt häftig tävling med 148 löpare uppdelade i fyra heat, jag sprang i C-heatet. Jag var ganska nervös innan, just eftersom min form varit så oklar det senaste. Var nästan ett tag så jag bara ville få det överstökat. Men det gick bra! Eller i alla fall klart godkänt. Öppnade ganska hårt för en tid mot 36 (slog rejält årsbästa på 3000, haha, och passerade halvvägs på ca 18.20). Sen tröttnade jag lite på slutet men kom i alla fall i mål på 37.46! En halvminut över pers får ändå vara godkänt med tanke på senaste månadens strul! Jag är säker på att jag kommer kunna springa minst en minut snabbare i sommar!

Efter loppet mötte jag upp Mikaela för att övernatta hos henne. Grymt trevligt, perfekt att kombinera gratis sovplats med kompishäng :) Vi köpte med oss thai-mat och bara pratade ikapp halva natten. Imorse fick vi gå upp tidigt eftersom hon skulle jobba, men ingen nöd på mig som slog ihjäl 1,5 timme innan tåget skulle gå med en frulle på centralen. 

Trevligt resedygn med andra ord :)