Tjoho!

En trött Malin sitter här och väntar på bussen i Falköping. Kommer att vara ett under om jag håller mig vaken hela vägen hem. Eller nej, det kommer det kanske inte vara för jag är sämst på att sova på bussar. Jag har kämpat de senaste tre åren med att kunna ta en smidig powernap till eller från skolan men bara lyckats en gång - den gången när jag inte hade kunnat somna på hela natten och var en vandrande zombie. I och för sig är det ganska stora likheter mellan mig och en vandrande zombie idag så vem vet - jag kanske lyckas? :)
-

Dagen har i alla fall varit bra! Kort skoldag och sedan var jag nere och köpte biljett till studentfesten! Wiho! :) Sen bar det av med tåget ner till Göteborg för träning med Saik. Ett jobbigt, jobbigt, jobbigt, jobbigt intervallpass var det idag. Men men, jag tog mig igenom det och om ungefär en timma är jag hemma hos min älskade säng! Jippey! :D Imorgon är en fullspäckad dag med massor att göra så det lär behövas sömn!

Förresten, jag måste bara ladda upp ett fotot på min muffins. HAHA JAG SKRATTAR FORTFARANDE NÄR JAG TÄNKER PÅ DET :) Gav den till Mikaela och hon sa att den var väldigt god. Bra det!Nu ska jag snart gå ut till bussen och åka hemåt :) Najs! Ni får ha en fortsatt bra onsdag!

PUSS!
Godmorgon!

Sitter i skolcaféterian och avnjuter en kaffe plus en banan. Mums! :) Skönare stund på dagen får man leta efter! Är dock lite kluven om vilket humör jag är på - är både glad och lite vemodig. Har nämligen precis haft mitt livs sista specialidrottslektion. Alltså den sista!! Har haft specialidrott två gånger i veckan de senaste 3 åren och det har varit min favoritlektion och nu är det... Slut! Har i alla fall lärt mig otroligt mycket, i ettan hade jag aldrig ens hållt i en skivstång och nu måste jag faktiskt säga att jag är rikitgt bra på frivändningar, knäböj och sånt :) Det har kommit sakta men säkert och nu är jag värsta bodybuildern ;) (Okej, där överdrev jag nog lite).Haha det hände precis en jätterolig sak!!! Det kom en kille och trodde han hade tappat sin mobil där jag satt och så trodde han att jag hade tagit den så jag fick tömma mina fickor. Sen när han insåg att jag inte hade den så fick han jättedåligt samvete och gick och köpte en jättestor muffins till mig. Hahahah! :) Tyvärr gillar jag inte chokladmuffins, men kanske någon annan i klassen som vill ha den! ;) HAHAHAHAH, HUR STORA ÄR ODDSEN FÖR EN SÅN SAK?

Nej, nu ska jag försöka samla mig och få lite plugg gjort. Men så himla kul!

Ha en bra dag!
KRAM!

Hejsan hoppsan!

Idag är det tio dagar till studenten! T-I-O DAGAR! 10 ynka dagar. Det är sjukt!

Det är rocktema för örvigt, jag känner mig galet rockig! :) Har lånat ihop lite av varje från min kära syster, haha. Om inte annat så är det rätt skönt faktiskt.

Idag är det en lugn dag! Slutar tidigt och har ingen träning plus att både Louise och Jennica skulle jobba så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. En sak ska jag göra i alla fall och det är att prova hela min balutstyrsel! :) Fixade både skor och väska igår, har man världens bästa mormor så har man! Nu måste jag bara kolla så att allt ser bra ut tillsammans så är jag redo sen!

12 dagar till balen. T-O-L-V dagar!

PUSS!