Tjoho!

Har inte skrivit här på ett tag (förutom några recept) insåg jag. I alla fall har det, som vanligt, mest varit träning på programmet. Och lite plugg emellanåt också såklart. Hade även en bra helg hemma :)

Träningen går i alla fall bra, fast jag är rätt sliten för tillfället så kan ju inte direkt säga att jag flyger fram. Men är det grundträning så är det, och jag gillar att nöta mil! Har för första gången dessutom börjat tappa tånaglar - det äkta tecknet på att man tränar riktigt hårt? Besparar er bilder på det dock. 

Det jag egentligen tänkte berätta är att idag har jag varit i Floda och vikarierat igen! Dock inte i min praktikklass denna gången utan i 3:an. Det var bara 4,5 timmar totalt och tiden gick så fort! Riktigt kul i alla fall och det bästa är att jag ska dit imorgon igen! 
Godkväll!

Avslutar en bra vecka och laddar upp för en ny med ett grymt gott tips som blev efterrätten här ikväll! Nämligen bananglass! Enkelt, nyttigt och sååå gott! Har läst om det på flera ställen och fått det tipsat om och nu äntligen blev det testat!

Frys i förväg in ett par bananer i skivor (vi tog var sin, blev inte så mycket glass var dock så kanske ska räkna lite mer per person). Ta sedan upp och kör i matberedaren tills det blir glasskonsistens (tog en liten stund). Blanda i valfria tillbehör och kör en stund till. Klart för avnjutning! :)

Jag hade lite blåbär, kokos och ca 1 tsk jordnötssmör i min & Anna hade lite vaniljsocker och jordnötssmör i sin. Mums! Halloj!

Hög tid för ett mattips igen! :) För ett tag sen pratade jag och Jossan om lite olika goda recept, och då sa hon Chili corn carne... Vilket jag tycker är supergott men aldrig har vetat hur man gör (och trott var för krångligt för att sätta sig in i). Men tänk vad enkelt det var! Man kunde nämligen bara köpa en färdig kryddpåse, blanda den med 500 gram köttfärs, 1 paket passerade tomater och 1 burk bönor (jag körde en mix). Löjligt enkelt och löjligt gott! Perfekt matlådemat dessutom!