Heeeeeej!

Åker tåg och befinner mig någonstans mellan Falköping och Skövde. Snart framme i Skövde och då blir det byte till buss och hemfärd. Längtar efter min säng, ååååh. Vi ska ha en trevlig natt!! ;)

På tal om att ha en trevlig natt så är det ju 100 dagar kvar till studenten idag! Hoppas alla som är ute och firar nu får en rolig kväll och natt :) Känns helt sjukt egentligen, 100 dagar är ju ingenting! Speciellt inte med allt som händer under våren med läxor, träningar, tävlingar och konserter. Kommer bara rusa förbi! Skrämmande men kul, jag ser fram mot framtiden! ;)Varför är inte jag ute och firar då? Jo, för idag efter skolan (som förövrigt var en bra dag och bland annat innehöll ett specialidrottspass och ett svenskatal - som gick bra, jag är nöjd!) begav jag mig till Göteborg. Mötte även Emilia, Alice och Ebba på tåget. Så mycket som vi skrattade på vägen upp alltså... Haha :) Träningen sedan bestod av riktigt jobbiga intervaller, är helt slut! Men det är ju najs! :D 

Nu måste jag plugga vidare. Imorgon 08.00 ska jag, istället för min underbart härliga enda sovmorgon, ha historiaprovet som jag missade när jag var ledig i fredags. Tungt att missa en sovmorgon, men blir skönt att ha det gjort! :)

KRAM! 
Tjao!

Tisdag idag, najs :) Har haft en bra dag, har varit väldigt flummig (trött kanske..?) och skrattat mig igenom dagen. Det gillas oavsett orsak! :) Avverkade en del lektioner i skolan (bland annat klasstidsfika, mums!) och sedan häng hos mormor & morfar innan det var träningsdags! Blev ett distanspass och lite övermodig som jag var bestämde jag mig för att ta ett varv på femman. Det var... mörkt! Men ändå mysigt! :) Hade man inte behövt vara så rädd för att trampa snett och så hade jag gärna kört fler skogspass i mörker!

Nu ikväll har jag kollat reprisen av Gladiatorerna på TV4 Play och fixat det sista som behövde fixas från helgen. Har även förberett mig lite för imorgon och pluggat. Har riktigt mycket plugg nu, men är bara att avverka en sak i taget och ge sig själv en fet high-five när man klarat av något! :D
-

HIGH-FIVE :D


Imorgon är det 100 dagar till studenten!! Och det ska firas med ett mumsigt intervallpass i Göteborg! :) Hade varit kul att fira med klassen såklart men alla pass jag kan få till i Göteborg är viktiga, och nu efter helgen är jag så himla motiverad att träna på. Så det går först! Får väl fira med en god pastasallad på tåget hem, hehe!

Sov gott!
PUSS & KRAM
Hejhå!

Oj, idag är jag en zombie. Eller jag känner mig i alla fall som en, haha. Gårdagen var en lång sådan, var inte hemma förrän strax innan tolv och sen så var det upp och hoppa imorse för en skoldag. Känns så konstigt att kastas tillbaka in i vardagen så där efter att ha bott på hotell och levt friidrott en hel helg. Men ändå najs på något sätt - att veta att vardagen finns där vad som än händer liksom! :)

Gårdagen då? Bloggade ju aldrig för var tvungen att sparasparaspara på mitt mobilbatteri för att kunna smsa mamma när jag kom till Skara. Men i alla fall så var det en väldigt bra dag :) Vaknade utvilad och käkade hotellfrukost, chillade lite och åkte sedan till tävlingen. Sen var det då dags... 1500 m i F19, SM final!! :D Hur det gick? Jo, jag är nöjd. Målet var medalj, och jag gjorde verkligen allt jag kunde för att nå det. Jag sprang precis så som vi bestämt vad gäller taktik och låg trea med en lucka bakåt när det återstod två varv, MEN sen var de andra tyvärr för starka. Jag kom i alla fall imål som femma, på nytt årsbästa med sex sekunder och endast en sekund över mitt innepers - det blev 4.51. Direkt efter var jag besviken men nu är jag nöjd. För medalj hade jag behövt persa med minst 5 sekunder, och det kändes riktigt bra - så det kommer. Nu går det äntligen åt rätt håll!! :)
-

Var tvungen att ta kort i hallen, för den var lite speciell... Mitten var en basketplan? Och där på sprang man 60 m loppen... Med spikskor!? Mysko ;)Och så här fint var det bakom hotellet... :DResten av gårdagen bestod av (efter nedjogg med fina Emilia), lunch osv. och sen av hemresa i 7 timmar... Kul ;) Men nu var ju Emilia (nummer två haha) med, så lite roligare än vägen dit iaf!

Idag har varit en vanlig skoldag med gymstyrka på specialidrotten, sedan häng hos mormor & morfar och  nu ikväll är det pluuuuuugg som gäller. Tänk vilken skillnad det är mellan dagarna ändå!

KRAM!