Träningsvärk i hela kroppen sen gårdagen, trött i kroppen efter dagens pass och seg i huvudet efter en kväll med intensivt matteplugg. Återkommer imorgon när jag har lite mer energi.
Hejsan!

Jobbig dag träningsmässigt. Punkt.

Började dagen med ett simpass på specialidrotten. Massa roliga saker som bensparks-intervaller, längder med styrka mellan osv. stod på programmet. Hög puls & mjölksyra var bara förnamnet. Mumsigt! Sedan var det i alla fall dags för frukost i caféterian. :) Och sen hade vi programdag med roliga lekar och pizza i matsalen. Låter väl som en helt okej skoldag?

Så här såg väl jag ut... Typ... Hehe :)


Sen begav jag mig till LivingRoom och tränade. Var där i över två timmar, tiden går fort när man har kul! ;) Körde först 4 km snabbdistans på bandet men eftersom vaden fortfarande inte är 100% så fick det räcka med det så sedan körde jag styrka. Efter 30 minuters aktiv tid var jag helt slut. Kommer ha träningsvärk överallt imorgon! Främst magen som jag köttade på som aldrig förr! Det gillas :)

Nu ska jag plugga matte. Prov på fredag - yeah!
Ha en bra kväll!
Tjo!

Hade tänkt vara seriös och blogga från datorn ikväll med bild och grejer men efter 20 minuters väntande på att min sega dator skulle ladda gav jag upp. Tar det en annan dag helt enkelt :)

Har väntat tillräckligt idag ändå, spenderade nämligen hela eftermiddagen hos polisen... Nu blev ni nyfikna va? :) Den (tråkiga?) anledningen var dock att jag skulle fixa nytt pass inför påsk. När vi kom var det på nummer 47 i kön och vi fick 71... Kul eller vad? :D Men 95 minuter senare fick jag i alla fall ta mitt kort, fingeravtryck och skriva namnteckning. Tjoho.
Annars idag har jag varit i skolan & sen tränat intervaller på motionscykel. Status vaden? Jo, den är kvar - det kan jag lova. Är inte så farligt längre, tror det var någon form av överansträngnings-kramp. Har haft liknande förut. Men man kan inte vara nog försiktig så morgondagens träning återstår att se.

Men nu: Sängen!
Sov gott!