Godmorgon!

Igårkväll var jag & Anna och tittade på när Agnes hade konsert i Skara :) Stiftet fyller 1000 år i år så hela denna helgen är det massa aktiviteter, utställningar, framträdanden m.m. Kul att det händer något här, och så klart extra bra att allt är gratis!

Det var väldigt mycket folk och de hade byggt upp en jättestor scen bakom muséet. Och vilken konsert det var! Agnes var GRYM! Låtarna visste jag ju redan innan att de skulle vara bra, men framträdandet och stämningen alltså... GRYMT!

Nu ska jag iväg och köra lite snabba intervaller på arenan. Vi hörs!

Hejsansvejsan!

Min lilla ledighet har fortsatt i lugnt och fint tempo de senaste dagarna. Hittat på lite småsaker och tränat en hel del. 

Bland annat så i tisdags lunchade jag i Skövde med Jennica, Jossan och Ringo. Det var mycket trevligt :) Har även fortsatt min taxiverksamhet med att skjutsa runt mormor & morfar, klippt lite gräs och hängt med farmor. 

På förmiddagen idag var jag dessutom i stan och klippte håret, bort med allt det slitna - skönt och fräscht. 


Hej igen!

Hade ju ett recept till att dela med mig av :) 

För några dagar sedan när det skulle serveras tacos här hemma så hade vi inga glutenfria bröd (ICA här hemma har haft slut på det ett bra tag...). Men efter lite googlande och fixande så löste jag och Anna det med att baka egna! :) Det blev lite kaos (eftersom vi gjorde det samtidigt som vi lagade själva maten, nästa gång ska vi nog göra det ett par timmar innan...) men de blev väldigt goda i alla fall! :) Kommer definitivt att göras om! Och just därför vill jag skriva upp det här, så jag inte glömmer bort receptet!
-

GLUTENFRIA TORTILLIASBRÖD 
4 stycken (ganska små)

1 dl vatten 
1 tsk fiberhusk
1 msk rapsolja 
1,5 dl bovetemjöl
0,75 dl majsmjöl
0,5 tsk salt
0,5 tsk bakpulver 

Blanda fiberhusk och vatten, låt stå i ca 10 minuter. Blanda sedan ner övriga ingredienser och arbeta till en deg. 

Dela degen i fyra delar, forma varje del till en boll och kavla sedan ut så tunt det går till ett tortilliasbröd. 

Värm en stekpanna och lägg i ett bröd i taget (man ska alltså lägga dem direkt i pannan, inte ha något fett att steka i). Stek några minuter på varje sida. Klart! :)